Fossil Q Wander 45 mm Rosé/Lichtbruin Leer

Fossil Q Wander 45 mm Rosé/Lichtbruin Leer
alaScore 87

101 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 101 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fossil Q Wander 45 mm Rosé/Lichtbruin Leer. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fossil Q Wander 45 mm Rosé/Lichtbruin Leer een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 101 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 101 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tevreden voor wat ik kreeg aan die prijs.”

 

Goede smartwatch aan degelijke prijs, software update kort na aankoop nam wat voordelen weg maar kan zeker niet klagen. Bij gebruik van watch face met beweging/heldere kleuren loopt batterij wel snel leeg, anders gaat hij zeker werkdag mee. Opladen...

Batterij gaat zeker werkdag mee ; Besturen van muziek gaat vlot

Software update Google Wear nam functie "open op gsm" weg bij berichten ; Geen hartslagcensor

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijs/kwaliteit”

 

Ik gebruik het product nu al enkele dagen en ben er zeer tevreden mee, er zijn veel mogelijkheden. Compatibiliteit met iOS is niet optimaal, maar dit is ook te verwachten.

Connecteert makkelijk ; Personaliseerbaar ; Licht ; Goede batterijduur

Verbinden met iOS is niet optimaal ; Montuur is redelijk dik, maar niet storend ; Scherm krast snel

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig compleet horloge”

 

Gebruiksvriendelijk en mooi design

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Betaalbaar en perfect verlengstuk voor je gsm.”

 

mooi horloge voor een mooie prijs. doet wat het moet doen.

betaalbaar ; tijdloos design

scherm niet volledig rond ; software niet intuitief ; laad traag op

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor wie het actief wil gebruiken.”

 

Over het algemeen ben ik nog steeds tevreden met mijn aankoop. Het is een mooie horloge met veel functionaliteiten. Een groot nadeel is het leren bandje. Dit wordt snel vuil. Daarnaast krijg ik niet altijd een melding door op mijn horloge.

veel opties ; stappenteller ; bellen via horloge

batterij is snel plat ; het leer wordt snel vuil ; werkt niet altijd 100%

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bangelijk”

 

Een zeer goed product. Ik hou er echt van

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“gewoon een prima smartwatch”

 

Ik gebruik dit horloge elke dag, en hij is echt sterk op wat krasjes na. Hij is waterdicht, heeft een stappenteller. Het is gewoon een prima smartwatch

Goede batterij ; Fel genoeg ; Zit lekker

Scherm niet helemaal rond ; Krasjes

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Smartwatch als verlengstuk van je smartphone!”

 

Toegankelijk veelzijdige manier om de mogelijkheden van Android ware 2.0 te ervaren, veel om uit te proberen hoe smart je leven verrijkt.

Veelzijdig ; Eigen apps draaien ; Strakke vormgeving ; Relatief klein en licht ; Zeer veel mogelijkheden om

Updaten en uitproberen software ; Issues in verbinding oplossen, dit lukt overigens prima ; Uitvogelen hoe je alle mogelijkheden het best/ liefst gebruikt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi en functioneel”

 

Ik ben gewoon blij met de gemakkelijke bediening

Mooi ontwerp ; Vele mogelijkheden ; Elke dag een ander design als je wilt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk ding”

 

Helaas op reis naar de VS, batterij hield er halverwege de reis mee op.

stijlvol ; eenvoudig te bedienen

accu duur beperkt ; software update nodig ; geen Apple app

Dec 2017