Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal

Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal
alaScore 87

206 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 206 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 206 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 206 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Superprijs (2e kansje) en snelle levering”

 

Prima te synchroniseren, zware horligeband vervangen door lichtere milanes metal uitvoering,

Design

Zware horlogeband

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect voor mij”

 

Geen opmerkingen. Prijs is deze smartwatch zeker waard. Wijst heel gemakkelijk uit van zijn eigen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prachtige smartwatch voor een acceptabele prijs”

 

Ik was op zoek naar een mooie smartwatch. Deze smartwatch heeft het uiterlijk van een gewoon horloge. Het horloge heeft geen hartslagmeter maar dat is voor mij niet belangrijk. De bouwkwaliteit is uitmuntend en al met al is het een erg goede koop.

Erg mooi design ; Uitstekende kwaliteit ; Werkt snel

Laden gaat wat langzaam ; Flat tire design

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een echte aanrader!”

 

Een echte aanrader! Deze smartwatch kan met de nieuwe update nog meer!! Stond ervan te kijken dat je zelf sms'en kunt versturen en kunt bellen. Daarnaast is de horloge gemakkelijk te gebruiken en modieus

Modieus, mooi design ; Gemakkelijk te gebruiken ; Kan veel!

magnetisch opladen --> kabel komt soms los waardoor je horloge niet oplaadt

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Stijlvol horloge met top smartfuncties”

 

Het is een super stijlvol horloge. Ik wilde juist een Smartwatch die niet zo opvalt als een smartwatch. De mee geleverde wijzerplaten van fossil zijn mooi te te passen voor elke gelegen heid. en je kan hier ook je eigen draai nog aan geven. Hoeveel...

Uiterlijk ; Android wear updates ; Draadloos opladen ; Goede accu (Ruim 2 dagen) ; Verwisselbare bandjes

Geen stekker om hem op te laten. Je krijgt alleen een kabel mee geleverd

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uiterlijk is het grootste pluspunt van deze horloge!”

 

Ik vind hem super mooi! Er is als het goed is geen andere smart-watch dat er uit ziet als een 'gewoon' horloge.

Uiterlijk

batterij

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel mooi horloge”

 

Het is en mooie degelijk horloge. Wat er uit ziet als er mooi horloge maar je kunt er veel meer mee dan een gewoon horloge.

Ziet er uit als een gewoon horloge. ; Berichten lezen en terug sturen. ; Veel opties er op.

Na 1 dag al opladen.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super mooi horloge!”

 

Super mooi horloge en leuke wijzerplaten

Ziet er mooi uit ; Veel wijzerplaten mogelijk ; Makkelijk op maat te maken ; Opladen zonder ingang

De app van Android Wear werkt niet helemaal optimaal

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi horloge”

 

Mooi horloge voor andriod gebruikers. Eenvoudig in gebruik.

Makkelijk op maat te maken bandje ; Groot scherm ; Eenvoudig te bedienen ; Snel opgeladen

Werkt slecht met iPhone ; Altijd app op telefoon aan laten staan

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dit is een Topwatch !”

 

Mooie Horloge

Dec 2017