Fossil Q Founder 2.0 46 mm Gunmetal

Fossil Q Founder 2.0 46 mm Gunmetal
alaScore 87

33 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fossil Q Founder 2.0 46 mm Gunmetal. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fossil Q Founder 2.0 46 mm Gunmetal een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 33 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie horloge die niet zo opvalt maar wel veel weergeeft!”

 

Echtgenoot was zeer blij met de cadeau! Hij was verrast door de mooie eenvoud van het design en tegelijkertijd de toffe features die erop zaten. (Niet teveel niet te weinig)

Mooi design dat door zijn ronde vorm niet zo opvalt als een smartwatch. ; Veel layout mogelijkheden om uur weer te geven. Zelfs een standaard analoge uurdisplay mogelijk. ; Relatief groot bereik tussen de smartphone en smartwatch (+-10m)

Geluid bij het bellen is niet ideaal. Het is ok maar niet ideaal.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Erg goed, een aanrader voor de prijs.”

 

Het bevalt me goed, berichtjes komen netjes binnen op het apparaat en verbinden gaat erg makkelijk. Een minpunt is echter dat reageren op berichtjes niet mogelijk is. Een vorm van snelle opties om te reageren is niet eens mogelijk. Graag zou ik dit...

Snel. ; Geef berichtjes duidelijk weer.

Niet reageren op berichtjes. ; Niks kunnen bekijken qua horloges. ; Bellen is niet mogelijk.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top smartwatch”

 

Erg stijlvolle smartwatch die draait op Android Wear 2. Tal van mogelijkheden, eenvoudige en stabiele koppeling met mijn Android telefoon.

Stijlvol ; Stabiel ; Genoeg mogelijkheden

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik ben blij mee”

 

Aan radeb

Leuk ; Handdeg ; Leuk prijs

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Practical”

 

It's exactly what I was expecting with this watch. great user experience and even greater design.

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed horloge”

 

Zeer tevreden over de aankoop.

Gemakkelijk in te stellen ; Duidelijk scherm

Aan de dikkere kant

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke smartwatch met basis functies”

 

Voor de prijs heeft deze smartwatch alles wat je mag verwachten. De batterij houdt het alleen minder dan 12 uur uit als je de standaard optie 'scherm altijd aan' aan laat staan.

Hoge prijs/kwaliteit verhouding ; Degelijk horloge ; Werkt naadloos met Android Wear ; Draadloos opladen met magneetoplader

Scherm activatie werkt niet heel snel

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne gadget aanrader !”

 

Erg mooi design, iets dikker maar mooi! Zoon van 21 is er heel erg blij mee Bellen gaat wel maar t geluid nog niet heel helder Navigatie, appen en internet prima . Superfijne gadget

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie degelijke smartwatch!”

 

Was al een tijdje op zoek naar een mooie degelijke en betaalbare smartwatch, maar slaagde hier steeds niet in. Op Black Friday een mooie aanbieding gezien op Coolblue en heb hem meteen besteld. Heb het horloge nu een week in bezit en heb er absoluut...

Zeer degelijke kwaliteit zoals je van Fossil gewend bent! ; Genoeg mogelijkheden om het horloge in te stellen naar jouw wensen. ; Opladen gaat redelijk snel. ; Mogelijkheid om van horlogebandje te wisselen.

Bij de standaard instellingen gaat de batterij vrij snel leeg.

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fossil liefhebber dan echt de moeite waard. Kopen!”

 

Mooi en je kan er meer mee dan je in eerste instantie dacht. Ook navigatie en je telefoon laten bellen ed

Je kan er meer mee dan staat beschreven

Totaal niets

Dec 2017