Fitbit Ionic

Fitbit Ionic
alaScore 98

421 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 421 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Ionic. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fitbit Ionic een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 421 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 159 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (262)

Expert review door : Thomas Bossuyt (techpulse.be)

Fitbit Ionic review: demonendoder - TechPulse

 

Ik heb traditioneel een hekel aan slimme horloges. Kan deze sportieve smartwatch van Fitbit mijn hartje veroveren?

Waterdicht ; Ijzersterke batterij ; Verwisselbare bandjes ; Helder scherm

Duur ; Dikke bezel ; Beperkt aantal apps

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een must voor iedereen die graag sport met gadgets”

 

Ik vind hem tot nu toe echt super , Gps werkt goed stappenteller is correct

Gps in horloge ; De apps ; Hartslag aan de pols ; Touchscreen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een super smartwatch,kan het iedereen aanbevelen”

 

Na de Blaze ,heb ik nu gekozen voor de ionic,en ik ben heel blij met mijn keuze en kan toch nog net dat iets meer,en de hartslag is correct,wat bij de Blaze niet zo was.gps enz gemakkelijk op te laden,hij hoeft niet meer uit het frame.

Mooi design

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gebruiksvriendelijke motivatie voor dagelijkse beweging te s”

 

Gemakkelijk installeren en gebruiken

Handig ; Duidelijk ; Gebruiksgemak

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie en trendy sporthorloge”

 

Ik was op zoek naar een mooi uitziende sporthorloge met notificaties en deze horloge biedt deze functionaliteiten.

Mooi en trendy design ; Voldoende smart notificaties ; Leuke sportfuncties

Wake on is soms traag

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi product”

 

Tot nu toe erg positief.

Mooi design ; Doet wat hij moet doen ; Zit gijn om de pols ; Multifunctioneel middels toevoegen van apps

Telt stappen bij het fietsen. Fit doen trauwens alle fitbit(s) ; Niet echt goodkoop

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Net wat ik verwachte”

 

Top product

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nog altijd geen echt sporthorloge/smartwatch”

 

Ik heb deze Fitbit gekocht omdat ik dacht dat ik dan afzonderlijk geen sporthorloge meer zou hoeven te dragen. Maar ik was redelijk teleurgesteld. Mijn sporthorloge is een TomTom Runner (die is redelijk uitgebreid). Ik vond het heel jammer dat de gps...

Je kan kiezen van welke apps je notificaties krijgt

Je kan geen doelen instellen voor het hardlopen ; Interval kan alleen aangepast worden op app ; Je kan geen persoonlijke workouts instellen ; GPS duurt lang eer die verbonden is ; Weinig apps

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig als je wat aan je conditie wil doen”

 

Werkt makkelijk, zo geïnstalleerd

Ziet er veel beter uit ; Scherm goed leesbaar ; Waterdicht

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Eenvoudig te bedienen en goed leesbaar scherm”

 

Had hiervoor een Charge HR 2, nu met de Ionic nog meer mogelijkheden

Eenvoudig te bedienen ; Goed leesbaar scherm

Geen mogelijkheid tot bewaren van favorieten van keuze type klok ; Nog geen mogelijkheid voor het gebruik van de wallet

Mar 2018