Fitbit Blaze

Fitbit Blaze
alaScore 96

3255 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 3255 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Blaze. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 91/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 76/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 3255 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 335 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2918)

Expert review door: Joris Peterse (computertotaal.nl)

Fitbit Blaze - kruising tussen smartwatch en fitnessarmband

 

De Fitbit Blaze is een fitnesstracker met het uiterlijk van een smartwatch. Net als andere Fitbits is de Blaze uitgerust met (o.a.) een hartslagmeter, stappenteller, activiteitmeter en slaapanalyse, verpakt in een overzichtelijke app. Maar hoe verhoudt...

Batterijduur ; Hartslagmeter ; App

Prijzen ; Oplader ; Ontwerp ; Functionaliteit ; Geen GPS

Ik vraag me echt af voor wie Fitbit de Blaze bedoeld heeft. Hij is ongeschikt als smartwatch, maar als fitnesstracker biedt het bedrijf met de Charge HR een beter (en goedkoper) alternatief. Tenzij Fitbit met een update opeens een geweldige nieuwe...

Mar 2016

Expert review door: Nina van Hoof (zdnet.be)

Review Fitbit Blaze: Degelijke gezondheidscoach | ZDNet.be

 

Fitness tracker Fitbit Blaze doet waar het goed in is, maar biedt geen meerwaarde tegenover eerdere producten.

Goede autonomie ; Aantrekkelijk kleurendisplay ; Accurate slaap- en hartslagmeter

Vreemd design ; Geen GPS ; Niet waterproof ; Goedkoop ogend polsbandje

Jun 2016

Consumenten review door: Rainbow_Dash (tweakers.net)

Fitbit Blaze L Zilver (Zwart)

 

Leuk appararaat om je dagelijkse leven te tracken, heeft een klein display maar bied veel functionaliteit, hartslag meter, steps meter, verdiepingen meter, vrij makkelijk te volgen op de Blaze. Jammer van het beperkte aantal clock faces.

Licht maar robust ; Lange accuduur ; Mooi design ; Bandjes zijn makkelijk verwisselbaar

Beperkt aantal clock faces ; Soms niet erg stabiel ; Splash proof, niet waterproof ; Prijs

Apr 2017

Consumenten review door: cbryan (tweakers.net)

Fitbit Blaze L Zilver (Zwart)

 

Super horloge! Ziet er goed uit, doet wat je verwacht en de batterij gaat lang mee. Alles werkt top met uitzondering van de hartslagmeter. Voor een intensieve sporter is de hartslagmeter niet echt wat je zou verwachten (soms onnauwkeurig). Desondanks...

Prijs/kwaliteit ; Batterij ; Interface & berichtgeving

makkelijk krassen ; hartslagmeter niet altijd nauwkeurig ; merk & type gebonden oplader.

Dec 2016

Consumenten review door: The_Engineer (tweakers.net)

Fitbit Blaze L Zilver (Zwart)

 

Voor mij is dit toestel een extra duwtje in de rug om wat meer te bewegen en om mijn loopsessies te 'tracken'. Als je het hierop beoordeelt is het een erg goed toestel.

Batterijduur (zeker 4-5 dagen) ; Uiterlijk ; Draagcomfort ; Ingebouwde hartslagmeter ; Gemakkelijk te reinigen

Aparte manier van opladen ; Auto brightness reageert soms traag ; Niet waterdicht ; Setup process ; Geen ingebouwde gps

Jun 2016

Consumenten review door: carbonspeed (tweakers.net)

Fitbit Blaze L Zilver (Zwart)

 

Ik heb dit product als cadeautje gekregen en nu een paar maanden in gebruik. Hij zit erg lekker en ziet er fraai uit. Ook werkt de software redelijk en het scherm is erg mooi. Echter heeft de Fitbit Blaze ook nadelen (zie uitgebreide review).

Ziet er mooi uit ; Display is erg duidelijk ; Zit beter dan een gemiddeld horloge

Soms wat traag ; Interface werkt niet altijd ; Hartslagmeter werkt niet tot nauwelijks

Mei 2016

Consumenten review door: carbonspeed (tweakers.net)

Fitbit Blaze L Zilver (Zwart)

 

Ik heb dit product als cadeautje gekregen en nu een paar maanden in gebruik. Hij zit erg lekker en ziet er fraai uit. Ook werkt de software redelijk en het scherm is erg mooi. Echter heeft de Fitbit Blaze ook nadelen (zie uitgebreide review).

Ziet er mooi uit. ; Display is erg duidelijk. ; Zit beter dan een gemiddeld horloge. ; Fitbit App

Soms wat traag. ; (Soms) Hartslagmeter

Mei 2016

Consumenten review door: Prinsen (kieskeurig.nl)

prima horloge

 

TW9ldCBlZXJsaWprIHRvZWdldmVuIGRhdCBpayBwYXMgMyBkYWdlbiBpbiBoZXQgYmV6aXQgYmVuIHZhbiBoZXQgaG9ybG9nZSBtYWFyIGhldCB6aWV0IGVyIGFsbGVtYWFsIHRvcCB1aXQsIGRlc2lnbiBlbiB2ZWxlIGZ1bmN0aWVzLiBoYXJkbG9vcGZ1bmN0aWUgd2Vya3QgcHJpbWEuIG1ldCBkZSB2ZXJiaW5kaW5nIHZhbiBqZSB0ZWxlZm9vbiBrdW4gamUgb29rIGplIHJvdXRlIG5ha2lqa2VuLiBzbGFhcGZ1bmN0aWUgaXMuLi4=

ZGVzaWduIDsgaGVlbCB2ZWVsIGZ1bmN0aWUncw==

b3BsYWFkbWV0aG9kZSwgaXMgbmlldCBoZWVsIGhhbmRpZyA7IG5pZXQgd2F0ZXJkaWNodA==

Sep 2017

Consumenten review door: Eva Dekens (coolblue.nl)

“Kan alles, ziet eruit als een horloge”

 

Het werkt waarvoor ik hem heb gekocht. Meldingen van sommige apps lukt gewoon niet met weergeven, maar dat kan ook zijn omdat de ontwikkelaar de software niet heeft aangepast

Meet de hele dag hartslag ; Mooi uiterlijk

Niet volledig te combineren met alle apps

Feb 2018

Consumenten review door: David Cornelis (coolblue.nl)

“Prima fitnesstracker met wat stijl”

 

Ik was op zoek naar een fitnesstracker die het niet uitschreeuwde een fitnesstracker te zijn maar stijlvol aan de pols kon worden gedragen in iedere omstandigheid. Deze kan perfect een polshorloge vervangen en heeft ook verschillende watchfaces. Voor...

Stijl van polshorloge ; Diverse 'watchfaces' ; Fitbit herkent de oefening die je doet zelf ; De tracker laat je weten als je niet genoeg beweegt ; Tracking van de slaapfases

Module moet uit het frame om op te laden

Jan 2018