DisQounts - GPS tracker kind - GPS horloge - Stijlvol GPS horloge - Weet altijd waar je kind is - Roze

DisQounts - GPS tracker kind - GPS horloge - Stijlvol GPS horloge - Weet altijd waar je kind is - Roze
alaScore 83

10 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor DisQounts - GPS tracker kind - GPS horloge - Stijlvol GPS horloge - Weet altijd waar je kind is - Roze. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de DisQounts - GPS tracker kind - GPS horloge - Stijlvol GPS horloge - Weet altijd waar je kind is - Roze een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Niet doen

 

Het horloge is niet te verbinden met de app die erbij hoort. QR code ontbreekt.

Goede kwaliteit

Kwetsbaar ; zonder al is horloge waardeloos. geen instructie.

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Het perfecte volgsysteem voor je kind

 

Perfect horloge en gps werkt ook geweldig je kind is goed te volgen echt een top product Het enige wat ik jammer vind is dat hij niet 100% waterdicht is dan zou het helemaal perfect zijn want kinderen spelen graag met water.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Super product

 

Dat het heel rustgevend is als je weet waar je kind is

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Niet handig horloge

 

Zoek iets anders!!!

Matige kwaliteit ; Hoge prijs ; Kwetsbaar ; onvolledig product dat niet handig te installeren

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Prima apparaat

 

Zeer handig apparaat en wanneer hij geactiveerd is werkt het prima

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Handig maar met kanttekeningen

 

Heel veel moeite gehad alles te installeren en werkend te krijgen. Wel gelukt. Alles functioneert nu. Vooral belfunctie is handig. Horloge moest na een dag gebruik gelijk opgeladen worden. Vonden wij vrij snel leeg.

Past perfect

Lastig in gebruik

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Gps watch kids

 

We krijgen het niet ingesteld. Hebben al een bericht gestuurd met die code naar het nummer dat in de horloge zit maar krijgen geen bericht terug!

Nov 2016

Consumenten review (bol.com)

Stukje zekerheid

 

Heb voor de telefoon en internet verbinding een goed koop pre-paid kaartje aangeschaft. Let wel op dat je eerst die sim in een telefoon activeert( en deze er nog in houd wanneer je nog een acount moet maken om hem op te waarderen) en de pin code op...

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

Okt 2016

Consumenten review (bol.com)

Heel erg handig!

 

Mooi horloge, zit fijn. Duidelijk scherm, goed helder geluid. En vooral eenvoudig in te stellen! Erg handig wanneer je je kind vrij wilt laten, maar nog wel een oogje in het zeil wil houden. Simkaart kan met abo of prepaid, wanneer er geen tegoed op...

Sep 2016