Polar M200

Polar M200
alaScore 90

18 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 18 reviews verzameld en geanalyseerd voor Polar M200. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 87/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 18 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 9 van 9 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit sieraad. Wat ik vooral goed vind: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit, Tijd is duidelijk te lezen

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

De pluspunten van dit sieraad vind ik: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit, Tijd is duidelijk te lezen Maar wat ik jammer vind: Ziet er niet mooi uit

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Ziet er niet mooi uit

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Cadeau bij horloge

 

Heel handig. Vooral voor sporters. Zeker een aanrader om te kopen.

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Mooi rood???

 

Goed passend maar wel heel rood

goede prijs/kwaliteitverhouding

Ziet er niet mooi uit

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Weinig op aan te merken!

 

Ik ben zeer tevreden over dit sieraad. Wat ik vooral goed vind: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

altijd leuk als je iets gratis krijgt

 

Zeer prettig dat deze verwisselbare band gratis bij de M200 krijgt

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

En vlot bandje dat super lekker zit!

 

Het bandje zit heel comfortabel en past zelfs op een kleine pols. Ik was bang dag een M/L veel te groot zou zijn, maar het past fantastisch!

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Having fun with Polar

 

Mooi, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Jun 2017

Consumenten review (bol.com)

zeker een aanrader

 

Hij is voor mijn dochter en zij heeft heel veel baat bij alles wat dit horloge opneemt

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Jun 2017