Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3
alaScore 100

1728 reviews

Apr 2018

We hebben 62 expert reviews en 1666 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 82/100 en gebruikers met 95/100. De gemiddelde review datum is 2017-12-12. We hebben deze reviews vergeleken met 77777 reviews van andere Smartwatches. De alaScore™ voor dit product is 100/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-04-23.

Review analyse

(Gebaseerd op 1728 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 456 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1274)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

perfecte wearable

 

bW9vaSBlbiBnb2VkIG9udHdvcnBlbiBwcm9kdWN0LiBpcyBuaWV0IGFsbGVlbiBoYW5kaWcgdm9vciBzcG9ydGVuZGUgbWVuc2VuIG1hYXIgb29rIHZvb3Igc29jaWFhbCBtZWRpYSBkcnVra2UgcGVyc29uZW4uIG1pdHMgZ29lZCBpbmdlc3RlbGQga2FuIGplIGVyIGplIHZvb3Igem9yZ2VuIGRhdCBqZSBtaW5kZXIgamUgc21hcnRwaG9uZSBnZWJydWlrdC4gaWRlYWFsIGlzIGRlIG9udGdyZW5kZWxpbmcgbWV0IGplIG1hYyBjb21wdXRlci4uLg==

MyBkYWdlbiBhY2N1ZHV1ciBiaWogbm9ybWFhbCBnZWJydWlrIDsgemVlciBob2dlIGt3YWxpdGVpdCA7IGNvbm5lY3Rpdml0ZWl0IG1ldCBhbmRlcmUgYXBwbGUgcHJvZHVjdGVuIDsgZHJhYWdjb21mb3J0IDsgYmVsbGVuIG1ldCBqZSB3YXRjaA==

YmVzdCBwcmlqemlnIDsgcmVsYXRpZWYgd2VpbmlnIGFjY2Vzc29pcmVz

Dec 2017

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Perfecte maat, draagt zeer comfortabel en doet als verwacht

 

SW4gZGUgZWVyc3RlIHBsYWF0cyBnZXdvb24gZWVuIHByYWNodGlnIGhvcmxvZ2UuIERhYXJuYWFzdCBpcyBoZXQgYmlqem9uZGVyIHByZXR0aWcgb20gYmVyaWNodGVuIHRlIGt1bm5lbiBvbnR2YW5nZW4uIE1ldCBzY3JhYmJsZSAoc2NocmlqdmVuIG9wIGhldCBzY2hlcm0pIG9mIGdlc3Byb2tlbiB0ZWtzdCBrdW4gamUga29ydGUgYmVyaWNodGVuIHRlcnVnc3R1cmVuLCBvZiBnZXdvb24gYWZoYW5kZWxlbiBvcCBqZSB0ZWxlZm9vbi4gRGUuLi4=

dm9ybWdldmluZyA7IGRyYWFnY29tZm9ydCA7IHN0aW11bGVlcnQgdG90IGJld2VnZW4gOyBlcmcgbWFra2VsaWprIGluIHRlIHN0ZWxsZW4gOyBiYXR0ZXJpaiBnYWF0IHByb2JsZWVtbG9vcyAyIGRhZ2VuIG1lZQ==

ZWguLi4gZ2VlbiBpZGVlLg==

Okt 2017

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Super mooi

 

RWVuIHdlZWsgaW4gYmV6aXQuIEVyZyBibGlqIG1lZS4gU3VwZXIgb20gbWVlIGhhcmQgdGUgbG9wZW4gZW4gdGUgemllbiBob2V2ZWVsIGplIGJld2VlZ2QgcGVyIGRhZy4gVmVsZSBtb2dlbGlqa2hlZGVuLiBCZW4gbm9nIHN0ZWVkcyBiZXppZyB3YXQgamUgZXIgYWxsZW1hYWwgbWVlIGt1bnQu

TW9vaSA7IEt3YWxpdGVpdA==

Tm9nIGdlZW4gaWRlZQ==

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Vind het een top horloge doordat je er alles mee kunt! Goed connect met je telefoon.

Super praktisch ; Berichten emails alles krijg je binnen ; Ook stappen etc kan he zien

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“degelijke smartwatch”

 

Betrouwbare apple kwaliteit, hardware & software. Nadeel is dat de batterij max 2 dagen meegaat.

veel apps ; Barometer ; fitnessfuncties

batterij ; Beperkt aantal wijzerplaten

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch product!”

 

Ik heb heel erg lang getwijfeld of ik wel een Apple Watch moest kopen, maar ik heb 'm een maand geleden toch maar aangeschaft en heb nog een seconde spijt gehad. Ik heb hem oorspronkelijk gekocht om bij te kunnen houden hoeveel calorieën ik verbrand,...

Bewegingsringen werken motiverend ; Telefoon trilt niet meer de hele dag ; Batterij langer dan geadverteerd ; Werkt perfect icm AirPods

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klasse produkt.”

 

Doet waarvoor het gemaakt is.

Makkelijk in gebruik ; Genoeg mogelijkheden voor individualisering ; Sterk merk

Geen ontdekt

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi, duur, degelijk hebbeding.”

 

Zie plus en min punten.

Kan en doet meer dan verwacht

Ik ken onvoldoende mensen met zo'n apparaat moet daardoor veel zelf ontdekken ; sommige apps zijn te groot voor het horloge en werken daardoor niet. ; Is nogal prijzig.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Flinke aanschaf, maar zeker waard”

 

Het is gewoon een topding!

Zeer makkelijk in gebruik ; Installeren makkelijk, alleen iphone ernaast houden ; Mooi design

Van mij mogen er nog wel meer wijzerplaten komen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekend product”

 

Erg motiverend om te bewegen

Goeie kwaliteit ; Redelijke prijs ; Veel mogelijkheden ; Goed waterdicht ; Motiverend

Apr 2018