Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3
alaScore 100

739 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 739 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple Watch Series 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 95/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 83/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 739 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 163 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (576)

Consumenten review door: Survman (bol.com)

Het Sinterklaaskado voor de Applefreak

 

Superhandig maar krijg whatsapp niet geinstalleerd

Goede kwaliteit

prijzig

Dec 2017

Consumenten review door: Kops (bol.com)

Zeer goed

 

Voordeel: goede kwaliteit. Nadeel: prijzig.

Goede kwaliteit

prijzig

Dec 2017

Consumenten review door: JohanH1989 (bol.com)

Absolute aanrader!!

 

Mooi design en een fijne horloge die extra technische snufjes met zich mee brengt. Absolute aanrader!

Goede kwaliteit

prijzig

Dec 2017

Consumenten review door: negatieve (bol.com)

Een nuttig “hebben-ding”!

 

Duidelijk, informatief en gemakkelijk in gebruik.

Goede kwaliteit ; duurzaam ; duidelijk afleesbaar

prijzig ; gevoelig glasoppervlak

Dec 2017

Consumenten review door: Stefan T (coolblue.nl)

“extra handig toestel”

 

In het begin was ik wat skeptisch over een smartwatch maar éénmaal de apple watch in bezit is het een perfect toestel om zonder iemand te storen toch alles te kunnen blijven volgen kwa inkomende mails en agenda. Ook handig is de besturing van apple...

onmiddelijk startklaar ; zeer handige bediening ; batterij langer dan een dag mee

geen

Nov 2017

Consumenten review door: Rolf Boeykens (coolblue.nl)

“Voor thuis, sport en werk”

 

Je wordt aangemoedigd om te bewegen, je laat je iPhone wat meer liggen, handig als afstandbediening te gebruiken voor je Apple TV, HomeKit bediening werkt zeer goed. Siri werkt beter op de Watch dan op de iPhone naar mijn inziens. Vele apps beschikbaar...

Comfortabel bandje ; Batterij gaat lang mee (2dagen) ; Zonder iPhone te gebruiken ; Waterdicht!!! ; Nauwkeurig

Dure accesoires van Apple

Nov 2017

Consumenten review door: Youri Van Ruiven (coolblue.nl)

“Funtioneel en goed uitziend product”

 

Dit product zou ik zeker aanraden aan de mensen. Het is erg handig voor als je in een vergadering zit. Dus zeker mensen met een kantoor baan. Of mensen die veel vergaderingen hebben raad ik deze apple watch series 3 aan.

Waterdicht! ; Signaal naar telefoon (voor als je hem kwijt bent) ; Theater modus

Geen whatssapp in het menu ; Camera verbinding niet optimaal ; Soms ontgrendeld hij niet

Nov 2017

Consumenten review door: Johan Cools (coolblue.nl)

“Top!”

 

Super, zonder schermbeveiliging.

Schermbeveiliging is te klein om het ganse venster af te schermen. Bij swipen heb je telkens de rand mee.

Nov 2017

Consumenten review door: Christiaan Jooris (coolblue.nl)

“Topproduct voor Apple gebruikers en sporters”

 

Heb een Apple watch gehad en altijd content van geweest , nu heb in de Apple watch series 3 Nike , deze is 10keer beter dan de Apple watch series 1

Tot 50 meter onder water ; Ion X-glass

Nov 2017

Consumenten review door: Tom Verbeke (coolblue.nl)

“Super all in one training- en werkassistent.”

 

Goed doordachte functionaliteiten.

Super combinatie van horloge, fitness meter en outlook ; Hartslag meting redelijk correct

Aantal metingen hartslag per minuut beperkt

Nov 2017