Smart Watch Android/IOS DexWatch Red/Gold

Smart Watch Android/IOS DexWatch Red/Gold
alaScore 85

63 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 63 reviews verzameld en geanalyseerd voor Smart Watch Android/IOS DexWatch Red/Gold. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Smart Watch Android/IOS DexWatch Red/Gold een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 63 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 63 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

geen notificaties

 

Mijn zoon heeft hem nu een week maar we slagen er niet in notificaties te krijgen van whatsapp of instagram. Wel notificaties van sms en telefoon. Weet iemand waar dat aan ligt? Ook zoek mijn watch doet het niet.

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Horloge

 

Prima ding, batterij van zowel het horloge als de telefoon gaan erg snel leeg

Voordelige koop

batterij snel leeg

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Bijna niet waardeloos

 

Je kunt eenvoudig via Bluetooth met jouw telefoon verbinden en smsjes lezen maar daar houdt het ook op, deze smart watch heeft de meest gevoelige aanknop van de wereld, je kunt m niet dragen onder een jas, hij knelt je pols af en is sneller leeg dan...

Kleur komt overeen met afbeelding

artikel valt groter dan verwacht ; slechte prijs-kwaliteitverhouding ; slechte kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Mooi en elegant om te dragen

 

Mooi om te dragen en makkelijk te gebruiken en prijs kwaliteit is uitstekend.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit, voordelige koopMinder goed: kwetsbaar

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Slechte batterij

 

Slechte verbindingen. Valt vaak weg. Batterij is snel leeg na ongeveer een halve dag al!

Voordelige koop

Matige kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

goedkoop en topkwaliteit

 

zeker kopen super handig

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Geweldig voor deze prijs

 

Voldoet aan de verwachting

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Verkoper reageert niet..

 

Afgelopen week mijn smartwatch ter reparatie aangeboden en opgestuurd naar externe verkoper. Nu zijn we 1 week verder en neemt zijn telefoon niet op en beantwoord geen emails. Ik raad dit bedrijf af. Horloge was al binnen 6 weken kapot. Maar goed dat...

slechte prijs-kwaliteitverhouding ; slechte kwaliteit

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Weinig op aan te merken

 

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Voordelige koop

Kwetsbaar

Okt 2017