Polar M200 Wit M/L

Polar M200 Wit M/L
alaScore 87

166 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 166 reviews verzameld en geanalyseerd voor Polar M200 Wit M/L. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Polar M200 Wit M/L een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 166 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 166 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“praktisch en mooi sporthorloge”

 

gemakkelijke bediening en gemakkelijk te synchroniseren op PC.

Licht om te dragen ; design

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed en betrouwbaar horloge”

 

Horloge zit goed. Past makkelijk rond elke pols. Alleen jammer dat je de Polar app moet laten synchroniseren met Strava voor hij iets weer geeft op Strava.

Waterdicht makkelijk in onderhoud ; Zit comfortabel ; Polar-app kan je linken aan Strava

Geeft geen aantal km weer tijdens het lopen ; Strava herkent de hartslagmeters niet

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een supergoed horloge die motiveert om te gaan bewegen.”

 

Het is een leuke motivatie om sportief bezig te zijn.

Veel trainingsmogelijkheden in te stellen ; Data makkelijk over te zetten computer of mobiel ; Prijs

Tijdens training moeilijk door het menu te gaan

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader!”

 

Ik heb het horloge gekocht, omdat ik met hardlopen meer in hartslagzones wilde gaan trainen. De hartslagsensor werkt naar mijn mening erg goed. De GPS-tracker is helaas wat minder goed; het werkt meestal iets beter als je de "training modus" pas buiten...

Zeer makkelijk in gebruik ; Heeft voldoende mogelijkheden ; Draagcomfort

Heeft soms moeite met vinden GPS signaal ; in het horloge staat alleen hardlopen als standaard training, de rest moet je personaliseren via de app of website

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Simpel maar effectief.”

 

Na even zoeken hoe het een en ander werkt een aanwinst als ondersteuning op het sporten. Ben er super blij mee.

Eenvoudig maar tegelijkertijd tal van functies beschikbaar ; Kostprijs en de talrijke functies.

In het donker moeilijk leesbaar

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima sporthorloge”

 

Prima sporthorloge, lekker overzichtelijk, geen overbodige functie. Gebruik het met name als hartslagmeter. Wel jammer dat je het sporthorloge niet direct aan Runkeeper kan koppelen. Wel aan bijvoorbeeld Strava.

Overzichtelijk ; Nauwkeurig ; Polar Flow App

GPS signaal laat opgepakt ; Geen directe runkeerper integratie

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“top ding”

 

Het product bevalt me prima geen klachten een aanrader.

zeer nauwkeurig gps registratie ; eenvoudig in gebruik ; doet wat hij moet doen

gps signaal duurt voordat je verbinding hebt

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed”

 

heel handig enkel niet zo gemakkelijk om met je gsm te koppelen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig voor de fanatieke sporter”

 

Super dat gegevens toch worden geregistreerd als je je gsm niet bij hebt.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“veel waar voor relatief weinig geld”

 

Een sporthorloge met alle nodige/gewenste functies en veel gebruiksgemak. GPS functioneert vlot. Hartslagmeting op de pols is gebruiksvriendelijk en nauwkeurig. Toepassing als activity-tracker is een leuk en motiverend extraatje. Er zijn heel wat...

prijs-/kwaliteitverhouding

nog niet ontdekt

Jan 2018