MyKronoz ZeBracelet2

MyKronoz ZeBracelet2
alaScore 75

13 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor MyKronoz ZeBracelet2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de MyKronoz ZeBracelet2 een alaScore™ van 75/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Consumenten review (bol.com)

Grappige gadget met een app voor Windows Phone

 

Die meeste smartwatches hebben geen app voor Windows Phone, gelukkig is de ZeBrace 2 een uitzondering.De Zebrace 2 wordt verbonden via Bluetooth en ik vond het jammer dat ik daardoor geen Bluetooth hoofdtelefoon meer kon koppelen. De speakers van de...

Past perfect

Lastig in gebruik

Mar 2016

Consumenten review (bol.com)

werkt niet met iphone

 

Alle stappen meerdere malen herhaald, maar het horloge kan niet worden gesynchroniseerd met de iphone. Erg zonde van het geld en een grote teleurstelling.

Mar 2016

Consumenten review (bol.com)

handig

 

Leuk hebbedingetje. Lijkt op een gewone armband. En toch veel functies. Vrouwelijk. Handig in gebruik.

Okt 2015