MaiDealz Bluetooth SmartWatch - Met SIM Kaart Slot - Android / IOS - Zilver

MaiDealz Bluetooth SmartWatch - Met SIM Kaart Slot -  Android / IOS - Zilver
alaScore 83

15 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor MaiDealz Bluetooth SmartWatch - Met SIM Kaart Slot - Android / IOS - Zilver. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de MaiDealz Bluetooth SmartWatch - Met SIM Kaart Slot - Android / IOS - Zilver een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (bol.com)

Super product.

 

Het is een zeer goed product. Precies zoals beschreven en werkt erg goed. Leuk om te hebben!

Goede kwaliteit ; duurzaam

Kwetsbaar

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Smart watch goed gekeurd

 

Zeker een aanraader, beter dan je verwacht!

Voordelige koop ; duurzaam ; zeer leuke types/thema's inbegrepen

Matige kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Teleurstellend

 

Matige kwaliteit moet ik zeggen, maar voordelige koop.

Voordelige koop

Matige kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Mooi horloge goede prijskwaliteit verhouding

 

Het is een heel mooi horloge. En is precies zo als beschreven staat. Het is heel handig tijdens bijvoorbEelde afvallen of bellen op de fiets. Let wel op om ermee op Internet te kunnen moet je er een sim kaart bijkopen die krijg je er niet bij

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

MaiDealz Bluetooth SmartWatch - Met SIM Kaart Slot - Android / IOS - Zilver

 

Voordelige koop

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Goedkope smartwatch

 

Het is een vrij mooie smartwatcj die oogt als een Apple Watch. Minpunten zijn dat hij geen Wi-Fi heeft en werkt op de kosten van je simkaart. Ook moet je er zelf een geheugenkaart in stoppen. Voor de rest werkt hij heel lekker en ziet hij er heel erg...

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Prijs/kwaliteit

 

Horloge ziet er goed uit, maar daar stoppen de goede punten. Met veel pijn en moeite is het eindelijk gelukt om de juiste app te vinden om m'n telefoon eraan te koppelen, dit wordt namelijk nergens vermeld. De smartwatch heeft zeer beperkte...

goede pasvorm ; goede prijs-kwaliteitverhouding

slechte kwaliteit ; weinig functionaliteit ; onduidelijke instructies

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

kapot

 

na twee weken batterij al kapot en als je contact maakt met de firma reageren ze niet.

slechte prijs-kwaliteitverhouding ; slechte kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Werkt prima

 

De baterij gaat heel snel plat

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

baterij snel leeg

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Kapot

 

Ik heb deze een maar weken en heb hem in men tas gedaan de volgende dag bleek hij volledig gebarsten !

mooie pasvorm ; Kleur komt overeen met afbeelding ; goede prijs-kwaliteitverhouding

slechte kwaliteit

Okt 2017
1
2