Garmin Forerunner 101

Garmin Forerunner 101
alaScore 73

598 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 598 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Forerunner 101. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Garmin Forerunner 101 een alaScore™ van 73/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 598 reviews)

3 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (595)

Consumenten review (bol.com)

Heel makkelijk te bedienen goed werkend gpshorloge

 

De gps ontvangst gaat echt heel snel.Waar ik met mijn mobiel soms ruim 5 minuten moest wachten pakt het horloge de gps al op tijdens de warming up.Hij is echt heel makkelijk te bedienen..zo makkelijk dat ik in eerste instantie veel te moeilijk aan het...

"Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit"

Mei 2014

Consumenten review (bol.com)

Redelijk gps horloge

 

Horloge wordt gebruikt door mijn vriendin en voldoet redelijk aan de verwachtingen. Grootste minpunt is dat hij traag gps signalen oppikt in vergelijking met mijn forerunner 610, dit scheelt soms 10 minuten. Mijn advies is om een horloge te kiezen uit...

"Gebruiksvriendelijk" , "kleine afmetingen"

Feb 2014