Fitbit Alta HR (FB408)

Fitbit Alta HR (FB408)
alaScore 96

2043 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 2043 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Alta HR (FB408). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 89/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 79/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 2043 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 718 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1324)

Expert review door : Marijke de Vries (besteproduct.nl)

Fitbit Alta HR: Supermooi design, maar wel iets aan de prijs

 

De Fitbit Alta HR is om te zien een prachtige fitnesstracker. En als 'zij' (ze is immers subtiel en roze gekleurd) alleen getest was, was de uitslag hier en daar wellicht wat positiever geweest. Leg je 'm echter direct naast andere modellen dan zie je...

Lange levensduur van de batterij Formaat Stijlvol design App Hartslagmeter Geavanceerde slaap tracking software

Geen GPS voor nauwkeurige afstanden Niet waterresistent Tik-gevoelig scherm werkt niet altijd even goed

Mei 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Wat groot, maar wel sierlijk.”

 

Een prima app!

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Helemaal blij mee. Wat oefenenen met boksen, maar ook dat is te doen onder de handschoen !

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer blij met m'n fitbit”

 

Fijne activitytracker. Herkent de bewegingen goed als ik het niet instel via de app.

Mooi design, niet te dik, niet te dun ; Makkelijk in te stellen via de app ; App geeft goed weer van hoe de dag eruit ziet qua beweging, hartslag en slaap ; Leuk dat je kan challengen met vrienden die ook een fitbit hebben

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat en ik draag eindelijk weer een horloge”

 

Batterij gaat idd zeker 1 week mee. Handige functies om me bewust te worden van hoeveel slaap en beweging ik eigenlijk krijg

Gemakkelijk af te lezen ; Met App een uitgebreide tracker

Niet volledig waterdicht

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Één - dingetje: de trappen worden niet meer geteld”

 

Ik was benieuwd naar mijn slaapritme, dus voor 1 keertje mijn fitbit ‘s nachts om. Totaal geen van last gehad.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima artikel .”

 

Prima, doet wat die moet doen.

Lange akku tijd. ; Duidelijk afleesbaar

Geen minpunt

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch ding!”

 

De Fitbit is zeer nauwkeurig en makkelijk in gebruik. De app is Engels, maar absoluut begrijpbaar en niet ingewikkeld. De batterij van de Fitbit ging echter maar 3 dagen mee, maar komt misschien ook door het intensieve gebruik de eerste dagen. Ondanks...

Makkelijk in gebruik ; Zeer nauwkeurig ; Mooi, fijn bandje

Beeldscherm gaat al vrij snel uit

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein en modern”

 

Helemaal top!!

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede aanschaf.”

 

Bevalt prima

Apr 2018