Elephone W2

Elephone W2
alaScore 83

11 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Elephone W2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 77/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 65/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Consumenten review (tweakers.net)

Elephone W2 Aluminium (Bruin)

 

De W2 is niet een standaard 'smartwatch', Elephone komt namelijk met een unieke mix van een smartwatch en een analoog horologe voor $70, welke ook nog eens waterdicht, features zoals ‘activity tracking' heeft en drie maanden op een batterij kan doen.

Kwalitatief goede materialen gebruikt ; Mooi (minimalistisch) Design, waardoor het horloge voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden ; Lange accuduur, verwisselbaar en twee batterijen extra meegeleverd ; Waterdicht (IP53) tot 30 meter ;...

Kwaliteit Elephone App beneden pijl vergeleken met kwaliteit horloge ; Aantal notificaties / mogelijkheden om dit en vibraties zelf in te stellen beperkt

Jun 2016

Zelfde Smart Watches & Activity Trackers

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs