COGITO POP

COGITO POP
alaScore 82

16 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor COGITO POP. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de COGITO POP een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (14)

Expert review door : Evi Maquoi (computertotaal.nl)

Cogito Pop - Connected watch geeft subtiele notificaties

 

Een smartwatch veel te duur? Connectedevice bewijst dat je ook voor minder dan 100 euro een stijlvol horloge kunt kopen dat je op de hoogte houdt van inkomende telefoongesprekken, berichten of e-mails. Wij gingen met Cogito Pop aan de slag.

Mooie kleurencombi’s ; Voor man en vrouw ; Batterijduur ; Telefoon zoeken ; Voor iOS en Android

Geen scherm ; Behoorlijk dik ; Geen backlight ; Bouwkwaliteit draairing

Vind je een smartwatch te duur maar wil je toch een horloge met een extraatje? Dan zit je met de Cogito Pop goed. Voor amper honderd euro haal je een mooi staaltje technologie in huis dat je op subtiele wijze op de hoogte houdt van belangrijke...

Aug 2014

Expert review door (besteproduct.nl)

Cogito Pop

 

Hmm. Misschien wel ooit geweest, maar in de huidige markt is de Cogito Pop geen topper meer. De Pop is al wat langer op de markt, waardoor we de score hebben afgewaardeerd. Zo houden we de ranglijst met Smartwatches actueel. De Pop heeft mogelijk als...

Lichtgewicht ; Draagcomfort ; Waterbestendig ; Batterij hoeft niet te worden opgeladen