Google Home Mini

alaTest heeft 799 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Home Mini. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Google Home Mini een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 799 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (797)

Expert review door : Thomas Haenen (androidplanet.nl)

Eerste indruk: Google Home Mini is kleiner en beter dan ooit

 

Met de Home Mini maakt Google zijn stemgestuurde speakers kleiner in formaat én prijs. Tijd om je hele huis ermee te vullen?

De Google Assistant is de slimste stemgestuurde assistent van dit moment, en met de Home Mini haal je hem overal in huis. Alleen daarvoor al is het apparaatje een aankoop waard. Of je nou je tv wil besturen met je stem, vrienden wil verbazen met...

Consumenten review (coolblue.nl)

“dit maakt je leven veel beter”

 

Ik ben samen met mijn beste vriend naar Duitsland gereden om een Google Home Mini te halen. De Google Home Mini was in de aanbieding en ik heb hem kunnen kopen voor 35 euro inclusief chromecast. De google home mini is echt life saving voor school,...

Smart home ; Beantwoord meer dingen dan siri, alexa etc ; Prijs ; Werkt goed samen met chromecast

Hij kan alleen nog Engels ; Je kan nog niet bellen

Feb 2018