Philips Hue

Philips Hue
alaScore 100

291 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 291 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips Hue. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips Hue een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 291 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 86 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (205)

Expert review door : Xander Hoose (pcmweb.nl)

Philips HUE

 

Of Philips de beste tv's maakt durven we niet te zeggen. Maar dat het dankzij ambilight enorm vooruitstrevend en uniek is, dat staat buiten kijf. Met Philips Hue haal je ambilight naar je woonkamer.

instelbare kleur en helderheid ; universele E27-fitting ; kwaliteit apps ; api opent mogelijkheden

bereik kan beter

Mar 2013

Expert review door (consumentenbond.nl)

Philips hue: review

  (Cijfer Verborgen)

De kleur en intensiteit van elke lamp in huis apart instellen met een app? Het kan met Philips hue. Het systeem is niet goedkoop maar werkt wel feilloos.

Zeer eenvoudige installatie ;Zeer eenvoudige bediening met de app ;De hue-lampen reageren direct als je kleur of intensiteit via de app aanpast ;Zelf scenes en light recipes naar jouw smaak toevoegen is heel eenvoudig ;Het systeem is stabiel, als de...

Alleen verkrijgbaar bij de Apple Store: wachttijd 4 maanden ;De app en het platform zijn alleen Engelstalig ;Je hebt altijd een smartphone of tablet en een draadloze internetverbinding nodig om de kleur en intensiteit aan te passen. ;We hadden nog meer...

Het is natuurlijk een kwestie van smaak of je de Philips hue-lampen in huis wilt hebben. Maar op de werking van hue is niets aan te merken. Het installeren gaat heel gemakkelijk en de bediening van de lampen met de app is intuïtief; je hoeft er bijna...

Nov 2012

Expert review door : Thomas Bossuyt (techpulse.be)

Philips Hue Felicity review: slimme tafellamp - TechPulse

 

Philips breidde zijn familie van Hue-verlichting uit met een slimme tafellamp, de Philips Hue Felicity. Een meerwaarde of eerder een meerkost?

Leuke toevoeging in tandem met andere Hue-apparatuur ; Kan erg fel licht schijnen

Geen voetje ; Te duur

Feb 2018

Expert review door : Toke Beerens (telegraaf.nl)

Review: Philips Hue

 

Philips bracht in 1892 zijn eerste gloeilamp uit. Inmiddels heeft deze plaats moeten maken voor de energiezuinige spaar- en LED-lamp. Philips zet nu de volgende stap: LED-lampen die voorzien zijn van wifi en schijnen in alle kleuren van de regenboog.

Aan de Hue hangt een flink prijskaartje. Daarvoor krijg je wel een mooi systeem dat simpel is te installeren en te gebruiken. Het is een leuke toevoeging aan de woonkamer. Zo kun je tijdens de koude wintermaanden voor een warme sfeer zorgen door...

Nov 2012

Expert review door : Nina van Hoof (zdnet.be)

Review Philips Hue Go: Lichtspektakel | ZDNet.be

 

De Hue Go kan door middel van verschillende kleuren je kamer in een betoverende sfeer onderdompelen. Deze sfeer komt echter wel tegen een serieus bedrag.

Draagbaar ; Heeft geen afstandsbediening nodig ; Brede waaier aan kleuren ; Gemakkelijk in gebruik

Duur ; Lage helderheid ; Afstandsbediening noodzakelijk voor volle potentieel

Nov 2015

Expert review door : Micha?l Aussems (zdnet.be)

Review Philips Hue: filmsfeer in de woonkamer

 

Verlichting werpt zijn ketenen af met Philips Hue. De connected ledlampen brengen sfeer en kleur naar je huis. Maar is de dure verlichting nog iets waard wanneer de nieuwigheid eraf is?

Alarm en timer ; Kleurbereik ; Widgets

Prijs ; Netwerk noodzakelijk

Toch kan ik Hue alleen maar aanraden. De verlichting biedt een grote meerwaarde, tegen een hoge prijs. Wil je er volledig voor gaan, dan biedt het Hue-assortiment natuurlijk veel meer dan alleen een startpakket met drie lampen. Indien je wil kan je al...

Okt 2014

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Pluspunt van dit artikel: hoge kwaliteit

hoge kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Philips Hue

 

Mooie toevoeging in de Philips Hue set om de verliching in te schakelen daar waar je niet steeds de schakelaar hoeft te zoeken.

mooi design ; hoge kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Prima sensor!

 

Super aanvulling op je Hue systeem. Gang, overloop en zolder altijd verlicht wanneer je er bent maar nooit meer vergeten het licht uit te doen. Ook ‘s nachts automatisch gedimd licht. Erg tevreden.

mooi design ; hoge kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Hoge kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.

hoge kwaliteit

Jan 2018