Grand Theft Auto V / GTA5 (PS4)

Grand Theft Auto V / GTA5 (PS4)
alaScore 94

699 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 699 reviews verzameld en geanalyseerd voor Grand Theft Auto V / GTA5 (PS4). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Grand Theft Auto V / GTA5 (PS4) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 699 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 63 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (636)

Consumenten review (mediamarkt.nl)

GTA5

 

Super Game

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Geweldig

 

Cadeau gegeven aan mn vriend die liep namelijk al te lang te zeurem over dit spel maar voor een spel wat al een hele tijd uit is en nog steeds de hoofdprijs moet voor betalen dat doet hij zeker niet en toen zag ik deze vette aambieding dus ben maar zo...

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Snelle levering lage prijs

 

GTA werd al na 1 werkdag bezorgd en het is daarbij ook nog eens goedkoop. Kortom super service bij mediamarkt thumbs up!

Snelle levering,Goedkope prijs

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

blij mee

 

top cadeau me zoon was er blij mee lekker online gamen met zijn vrienden

top game

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Top

 

Goed spel, werk snel gauw updates. Snel bezorgt en veilig! Ps mijn vriend deze kerst heeeeeeeeel blij gemaakt, alleen jammer dat hij sinds hij het gekregen heeft alleen maar achter de Psp zit...

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Great game

 

Nice graphics. Good story line. Good mission

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste game ooit!

 

Het is een goed game. Je verveelt je nooit en je kunt online en er komen nog vet veel updates aan.

Veel updates,Leuke missies ,Mooi storylijn

Aardig groot bestand

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Perfect

 

Perfecte service. In de avond besteld en de volgende ochtend geleverd. Ook de voordeligste prijs op internet.

Top service

Geen

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Prima

 

Prima

Snelle levering

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

gta 5

 

het product kwam optijd binnen. ik ben tevreden.

Dec 2016