The Witcher 3: Wild Hunt (PS4)

The Witcher 3: Wild Hunt (PS4)
alaScore 96

122 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 122 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Witcher 3: Wild Hunt (PS4). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de The Witcher 3: Wild Hunt (PS4) een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 122 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (118)

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Geweldig spel met vele speeluren!

 

Ik verwachte niet heel veel van dit spel, maar het is het beste spel wat ik ooit gespeeld heb.

Jul 2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste RPG van het jaar!

 

The Witcher 3: Wild Hunt is bijna perfect. Het spel biedt ontzettend veel uren aan gameplay, overtuigende graphics en sfeer, en een meeslepend verhaal dat voor iedere speler uniek is. Hiervoor zijn games uitgevonden!

Jul 2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Super game

 

De game van deze zomer, Geweldige graphics een epische verhaallijn en meer dan 100 uur gameplay. Hiermee kom je de komende maanden wel door.

Jul 2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Leuke game, jammer dat-ie een dag te laat geleverd werd

 

Ik had het spel 1 dag voor de release besteld (voor 22:00 uur) maar helaas kwam het pas een dag na de release aan. Voor de mensen die van RPG's houden is het spel een echte aanrader!

Mei 2015