Call of Duty: Black Ops 3- PS4

Call of Duty: Black Ops 3- PS4
alaScore 94

7 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Call of Duty: Black Ops 3- PS4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Call of Duty: Black Ops 3- PS4 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Gamer.nl (computertotaal.nl)

Call of Duty: Black Ops 3 - Een verrassende wending

 

Het singleplayerverhaal van Call of Duty: Black Ops 3 is met elf uur speeltijd op de Hardened-moeilijkheidsgraad niet alleen vanwege de lengte iets speciaals. Black Ops 2 experimenteerde al met verschillende eindes en kaartte scenario's in de...

Het elf uur durende verhaal van Black Ops 3 is dusdanig bizar dat we na afloop even wat tijd nodig hadden om alles te verwerken. Dat een Call of Duty-game anno 2015 nog weet te verrassen, is toch wel prettig. Overigens geldt dat in veel mindere zin...

Nov 2015

Expert review door (nutech.nl)

Review: Call of Duty: Black Ops 3 speelt vertrouwd met verrassend verhaal

 

Call of Duty: Black Ops 3 doet wat het moet doen. De game speelt vertrouwd sterk in multiplayer en verrast met een gelaagd en imponerend verhaal.

Nov 2015