Borderlands: The Handsome Collection (PS4)

Borderlands: The Handsome Collection (PS4)
alaScore 94

83 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 83 reviews verzameld en geanalyseerd voor Borderlands: The Handsome Collection (PS4). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Borderlands: The Handsome Collection (PS4) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 83 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (81)

Consumenten review door: fdennis (bol.com)

Borderlands

 

Ik lees hier boven een vraag over waar Borderlands 1 is. Die is er niet omdat de Pre sequel de laatste deel is die is uitgebracht. Maar het verhaal vanaf het begin vertelt. Borderlands 2 gaat dus verder op de pre sequel. Daarom zitten alleen deze 2...

Feb 2015

Consumenten review door: Anonymouss (bol.com)

awesome

 

beiden topgames, ga deze zeker en vast kopen wanneer hij uit is (gezien het momenteel enkel nog verkrijgbaar is op ps3) MAAR waar is Borderlands 1? :o

"topgames" , "eindelijk op ps4" , "een \"paar\" dlc's"

"waar is borderlands 1?"

Jan 2015