Activision Call of Duty : Black Ops 3 (PS4)

Activision Call of Duty : Black Ops 3 (PS4)
alaScore 93

19 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Activision Call of Duty : Black Ops 3 (PS4). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Activision Call of Duty : Black Ops 3 (PS4) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Activision PS4 Call of Duty: Black Ops III

 

ZGV6ZSBnYW1lIGlzIGdld2VsZGlnIG9tIHRlIGtvcGVuIHdhbnQgaGV0IGdlZWZ0IGplIG1vZ2VsaWpraGVkZW4gb3AgdmFuIGFsbGVzIG1vb2llIGJlZWxka3dhbGl0ZWl0IGVuIGVlbiBzdGVyayB2ZXJoYWFs

Jun 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste

 

Beste van de beste

Jan 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Snelle levering! Leuke game!

 

Snelle levering! Game top!

Top

Nvt

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Super

 

Super spelletje

Geen

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Nice

 

Top spel, volgens mijn zoon.

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

goed spel

 

zeer goede game, na 1 jaar nog steeds z'n geld waard

goede mulitplayer,online nog steeds oke

campain is langdradig

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Call of Duty: Black Ops III

 

De zombie gameplay heeft zicht goed ontwikkeld, het heeft vele uitbreidingen gehad waar we al lang op wachtten. Wel is het zonde dat er maar 1 standaard map beschikbaar is en dat je die andere moet kopen, waarvan er 2 in multiplayer pakketten zitten...

Graphics ,Zombie gameplay

Dlc maps zijn alleen in pakketten beschikbaar

Jul 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Goeie spel

 

Ik kreeg het spel heel en goed binnen, niks op aan te merken.

Jun 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Leuk spel

 

Erg leuk spel

Leuk spel

Cod point

Jun 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Super leuk als je zin hebt in een FPS. Levering ging ook snel

 

Het is een leuke game, leuke campaign en multiplayer. Ik beveel dit zeker aan. Levering van dit game ging ook best snel.

Leuke FPS overall

geen

Jun 2016
1
2