Transformers: Fall of Cybertron- PS3

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Transformers: Fall of Cybertron- PS3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere PS3 Games. Reviewers waarderen het verhaal zeer maar hebben twijfels over de graphics. De gameplay is ook indrukwekkend.

multi player, gameplay, verhaal

single player, graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere PS3 Games krijgt de Transformers: Fall of Cybertron- PS3 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Expert review door : Niels Jani (eurogamer.nl)

Transformers: Fall of Cybertron Review

 

In deze review van Transformers: Fall of Cybertron kom je alles te weten over de spelkwaliteit van de laatste momenten van de robots op hun thuisplaneet.

Het uiteindelijke verdict voor deze game was zeer moeilijk op te stellen. We hadden op elk punt wel iets aan te merken, maar niets weegt echt genoeg door om het spel een lage score te geven. Toch hadden we net iets meer verwacht van de studio die ons...

Aug 2012

Expert review door : Matthew (9lives.be)

Transformers: Fall of Cybertron

 

High Moon Studios is al een tijdje verantwoordelijk voor de games van de Transformers-franchise en doet dat verrassend goed. Na een filmgame vorig jaar mogen we ons nu aan het vervolg op de aardige War for Cybertron verwachten. Weet de studio het...