Toy Story 3- PS3

Toy Story 3- PS3
alaScore 87

106 reviews

Okt 2018

alaTest heeft 106 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toy Story 3- PS3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere PS3 Games. Gebruikers waarderen het verhaal zeer.

verhaal, vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere PS3 Games krijgt de Toy Story 3- PS3 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 106 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (105)

Expert review door : Lennard Verhage (psfocus.nl)

Toy Story 3: The Video Game

 

Toy Story 3 draait in de bioscopen en bij een nieuwe Pixarproductie hoort tegenwoordig altijd een game. Deze games worden geregeldgerealiseerd door THQ die vaak met mooie producties komt. Ditmaal beslootDisney het zelf te doen en zette Avalanche...

Visueel is Toy Story 3 ook prima te noemen. Het is een typische grafische stijldie gebruikt wordt in deze game. We hebben het vaker gezien en het past primain het sfeertje. De gameplay is lekker toegankelijk, gemakkelijk en ook nogeens vermakelijk....

Jul 2010