The Beatles Rock Band (PS3)

alaTest heeft 104 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Beatles Rock Band (PS3). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere PS3 Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het verhaal. De gameplay is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, graphics, gameplay

verhaal, single player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere PS3 Games krijgt de The Beatles Rock Band (PS3) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 104 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (103)

Expert review door : Lennard Verhage (psfocus.nl)

The Beatles: Rock Band

 

Electronic Arts en Harmonixhebben een aantal verschillende muziekgames uitgebracht onder het Rock Bandlabel en deze verschenen allemaal vrij gewoontjes op de markt. De nieuwste gameis The Beatles: Rock Band en dat is net even wat anders. Deze game...

Kleurrijk en vrolijk. - Sterke audio. - Lekker toegankelijk. - The Beatles zijn tof

Vrij gemakkelijk. - Aantal tracks ietwat aan lage kant

Hiermee komen we ook tot het einde van de The Beatles: Rock Band recensie. Wijhebben ons de afgelopen weken enorm weten te vermaken en zijn de Beatles nogmeer gaan waarderen dan we dat al deden. Deze game kunnen we in feite ookiedereen aanraden, tenzij...

Sep 2009