Touch My Katamari (PS Vita)

Touch My Katamari (PS Vita)
alaScore 84

50 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 50 reviews verzameld en geanalyseerd voor Touch My Katamari (PS Vita). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Touch My Katamari (PS Vita) een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 50 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door : Lennard Verhage (psfocus.nl)

Touch My Katamari

 

Touch My Katamari! Je zou denken dat het een ietwat dubieuze Engels-Japanse uitspraak is, maar aangezien het hier een game betreft valt dat reuze mee. Katamari is immers een naam die al vaker op games is geplakt binnen eenzelfde reeks aan delen met...

Weer lekker hoog WTF gehalte ; Kleurrijk ; Goed speelbaar met twee analoge sticks

Wat aan de korte kant ; Grafisch in technisch opzicht niet sterk ; Weinig vernieuwingen

Touch My Katamari is in feite meer van hetzelfde, maar dan wel met wat speciale features. Deze zijn echter niet interessant genoeg om fundamentele vernieuwingen door te voeren, maar het is wel leuk bedacht. Grafisch is de game enorm kleurrijk, maar...

Mar 2012