Tales from Space: Mutant Blobs Attack- PSV

Tales from Space: Mutant Blobs Attack- PSV
alaScore 89

27 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tales from Space: Mutant Blobs Attack- PSV. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Tales from Space: Mutant Blobs Attack- PSV een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Expert review door : Nico Bossier (psfocus.nl)

Tales From Space: Mutant Blobs Attack

 

Tijdens universitaire excursie naar een laboratorium gaat er iets mis. Één van de gemuteerde Blobs ontsnapt uit zijn cel. Omdat het ding zo klein is, kan deze slijmerige mutant ontsnappen door in één van de rugzakken van de studenten te kruipen. Het...

Afwisselend zat ; Uitdagend ; Efficiënte besturing ; Leuke graphics ; Goedkoop

De game is van korte duur

De game laat zich verder vrij gemakkelijk besturen en dat dankzij een efficiënte aanpak en daarmee kunnen we concluderen dat Tales From Space: Mutant Blobs Attack een erg toffe game is geworden. Het is wat aan de korte kant, maar de prijs is dan ook...

Mar 2012