Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita)

Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita)
alaScore 86

45 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Ninja Gaiden Sigma Plus (PS Vita) een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (44)

Expert review door : Kim Habraken (psfocus.nl)

Ninja Gaiden Sigma Plus

 

Ninja Gaiden is ongetwijfeld een bekende en beruchte franchise. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en velen zullen de uitdaging om deze game van begin tot eind te spelen al eens aangegaan zijn. Slechts een fractie van deze groep zal hierin...

Grafisch wel up-to-date ; Hero mode ; Bloed en onthoofdingen ; Ninja Trials

Alles aan de camera ; Alle touch controls ; Geen auto-saves ; Te weinig manual saves

Het is veilig te zeggen dat Ninja Gaiden Sigma Plus de verhalen over Ninja Gaiden niet waar maakt. Het is in mijn ogen een schande voor de franchise, een schande voor Ninja Theory. Door de geavanceerde gameplay die wij tegenwoordig normaal vinden,...

Mar 2012