Mortal Kombat (PS Vita)

Mortal Kombat (PS Vita)
alaScore 92

26 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mortal Kombat (PS Vita). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Mortal Kombat (PS Vita) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door : Matthias Spapen (psfocus.nl)

Mortal Kombat

 

Ietsmeer dan een jaar geleden mochten ik en Jeroen de Mortal Kombat rebootrecenseren. Een taak waar we als fans van de franchise maar al te blij meewaren, al hadden we niet echt het volste vertrouwen in het eindproduct.Geestelijke vader Ed Boon stond...

Tof verhaal ; Diep ; Specifieke Vita opties ; Weinig toegevingen

Grafisch wat minder

Het zijn leuke extra’s maar niet meteen een reden om dehandheldversie van Mortal Kombat aan te schaffen als je het origineel al in jebezit hebt. Als dat echter niet het geval is en je zit er niet mee in dat degraphics logischerwijs een stuk minder...

Mei 2012