Denon AVR-X4300H

Denon AVR-X4300H
alaScore 97

46 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 46 reviews verzameld en geanalyseerd voor Denon AVR-X4300H. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Ontvangers & Versterkers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Ontvangers & Versterkers krijgt de Denon AVR-X4300H een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 46 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 29 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Consumenten review door: aasa (bol.com)

Zeer goed

 

Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: hilly5000 (bol.com)

mooie versterker

 

mooie versterker kan bediend worden via de denon app prima apparaat een paar goede boxen erbij. klinkt prima

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: KOFU55 (bol.com)

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

 

Na veel vergelijken en afwegen besloten deze versterker te kopen. Voldoet absoluut aan de verwachtingen en is klaar voor de 4K toekomst!

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: Rena24 (bol.com)

Mooi apparaat

 

Handig in gebruik

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: debf (bol.com)

Prima surround receiver

 

Krachtige compacte receiver die echt alles kan.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; is minder diep dan meeste receivers (33cm).

handleiding niet erg duidelijk.

Okt 2017

Consumenten review door: Olax (bol.com)

Goed

 

Wat ik vooral goed vind: goede prijs/kwaliteit, voordelige koop.

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017

Consumenten review door: Brandweermonteur1 (bol.com)

Makkelijk voor iedereen

 

Werkt goed en is simpel te bewerken

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; nee

Sep 2017

Consumenten review door: Revolutie (bol.com)

Een super toestel !!

 

Super toestel zeer tevreden ongeloofelijke sound geen spijt van

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; een goed toestel voor zen prijs

Sep 2017

Consumenten review door: Kevin1975 (bol.com)

Aanrader!

 

Het werkt heel prettig. Ik heb nog een probleem met het beeld dat wegvalt als ik een van de HDMI kabels aanraak. Ik hoop dat nog zelf op te lossen. Ik ben er wel erg blij mee. Die had ik eerder moeten kopen.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Aug 2017

Consumenten review door: Georgee (bol.com)

Zeer degelijke, betaalbare AV receiver

 

Zeer degelijke receiver. Geluid is prima en daar gaat het uiteindelijk om.De functies zijn wat beperkt als je een duurder model gewend bent. Goede koop voor de vraagprijs.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017