The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D- 3DS

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D- 3DS
alaScore 85

9 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D- 3DS. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D- 3DS een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

GOUD

Expert review door : Arjan Olsder Gepost (gadgetgear.nl)

Review: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

 

Ik geef het toe. Van de games die we tot nu toe voor de 3DS hebben gezien zijn er maar weinig waar ik van te voren echt al voor warm liep. Met The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is dat een ander verhaal. Al vanaf de preview afgelopen Februari is...

Verbluffende graphics ; Prachtig geluid ; (Eindelijk!)Zeer lange gameplay op de 3DS ; Link is Back

Het blijft natuurlijk een geremasterde versie van het origineel, maar wel een hele goede

We hebben al heel wat leuke games voor de 3DS voorbij zien komen, maar geen enkele game wekte bij mij de indruk dat ik die niet had kunnen missen. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een ander verhaal. De game is nu al een klassieker en dé game...

Jun 2011