StarFox 64 3D (3DS)

StarFox 64 3D (3DS)
alaScore 91

57 reviews

Okt 2018

alaTest heeft 57 reviews verzameld en geanalyseerd voor StarFox 64 3D (3DS). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de StarFox 64 3D (3DS) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 57 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (55)

Expert review door : Wapi (9lives.be)

Star Fox 64 3D

 

Fox McCloud is ietwat de underdog van de mascottes binnen de stal van Nintendo. Met slechts vijf uitgebrachte titels sinds 1993 is de Star Fox reeks dan ook zeker geen melkkoe. Een beetje vreemd aangezien de meeste van deze games enthousiast werden...

Consumenten review (bol.com)

is in het engels

 

Er staat dat het spel vanaf 7 jaar is, maar hij is volledig in het engels dus niet helemaal voor kinderen geschikt als je volledig van het spel wilt genieten. Beetje rondvliegen en schieten kan uiteraard ook zonder dat je engels verstaat.

Dec 2012