Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS)

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS)
alaScore 90

15 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (14)

Expert review door : Thijs Barnhard (insidegamer.nl)

Professor Layton versus Phoenix Wright: Ace Attorney review - Puzzelprofessor vs topadvocaat

 

Er zijn van die combinaties die op het eerste gezicht een beetje vreemd lijken, maar toch verrassend goed weten uit te pakken. Marvel versus Capcom, saté versus pannenkoeken en Biggie Smalls versus Thomas de stoomlocomotief zijn stuk voor stuk...

Humor blijft in samensmelting behouden ; Fijne afwisseling in gameplay

Vergezochte finale ; Aan de makkelijke kant ; Wisselvallige voice-overs

Het is niet Professor Laytons of Phoenix Wrights beste game, maar Professor Layton Versus Phoenix Wright is wel een alleraardigst en lekker vreemd spel voor wie zich niet laat afschrikken door veel tekst, een hersenkraker hier en daar en een...

Mar 2014