Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS / Wii)

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS / Wii)
alaScore 91

408 reviews

Okt 2018

alaTest heeft 408 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS / Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS / Wii) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 408 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (406)

Expert review door : Bart van Bladel (eurogamer.nl)

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games Review

 

Eurogamer Benelux' review van Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games voor de Nintendo 3DS.

Het mag dan ondertussen misschien al wel een dikke tien jaar geleden zijn dat SEGA besloot zich niet langer op hardware te gaan richten, als kind van de jaren '90 blijft het moeilijk om geen krop in de keel te krijgen bij flashbacks naar de consolewars...

Feb 2012

Expert review door : Y@nnick. (9lives.be)

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Game

 

Mario & Sonic. Je hoeft niet bepaald veel af te weten van de gamesindustrie om te weten wie deze twee iconen zijn. Mario slaagt er na twintig jaar nog steeds in harten te veroveren met zijn platformers en sportgames. Sonic is als mascotte van Sega ook...