Lenco XEMIO-657

Lenco XEMIO-657
alaScore 89

14 reviews

Aug 2017

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenco XEMIO-657. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere MP3-spelers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere MP3-spelers krijgt de Lenco XEMIO-657 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

12 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review door: sfranck (bol.com)

aanrader

 

prijs kwaliteit is goed en gemakkelijk te bedienen

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar

Aug 2017

Consumenten review door: Yasmin95 (bol.com)

Handig apparaatje

 

Fijn apparaatje, handig mee te nemen. Enige nadeel is dat het bewaren en zoeken van je muziek een beetje onduidelijk is. Als je van te voren een mapje maakt snapt het apparaat het niet.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

als je hem niet goed uit zet loopt hij snel leeg.

Aug 2017

Consumenten review door: Beer73 (bol.com)

leuke MP#

 

Werkt goed, is overzichtelijk, kan veel, ook video's kun je er op zetten. Wel jammer dat je niet van mapje naar mapje kunt, alle muziek staat op één hoop in de MP3. Je kunt de nummers wel in mapjes zetten, maar als je luistert moet je alle nummers door.

Vele gebruiksmogelijkheden ; Gebruiksvriendelijk ; Fraai design

Aug 2017

Consumenten review door: niglne (bol.com)

Een perfecte handige mp speler

 

Heelmooie verpakking handig in gebruik optijd neen zelfs vroeger geleverd in een niet beschadigd pakje

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jul 2017

Consumenten review door: Kit77 (bol.com)

Tevreden met de aankoop

 

Hij is ligtgewicht en makkelijk in gebruik

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jul 2017

Consumenten review door: 002NiBoR (bol.com)

prima toestel

 

geode kwaliteit voor een uitstekende prijs !

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Kwetsbaar

Jul 2017

Consumenten review door: AnnaML (bol.com)

lenco xemio-657

 

heel mooi,helder geluid,zeer simpel in gebruik, geen onnodige toeters en bellen, precies wat ik zocht en voor een zeer schappelijke prijs.

Hemels geluid ; Heldere display ; Gebruiksvriendelijk

Jun 2017

Consumenten review door: Maggylorenzo (bol.com)

Mp4 speler

 

Speelt goed

Hemels geluid ; Heldere display

Mei 2017

Consumenten review door: steffen h. (mediamarkt.nl)

Het is een hele mooie mp4 speler

 

Deze mp4 zou ik aanbevelen Daar er goede muziek uit komt. En niet moelijk in gebruik. Ik geef het cijfer 10

handig mee te nemem

geen minpunt

Jan 2017

Consumenten review door: Wilfred v. (mediamarkt.nl)

Prima speler

 

Deze MP3 speler doet wat een MP3 speler moet doen. En dat is prima zo voor elkaar. En prettig dat er een SDHC in kan.

Goede prijs kwaliteit

Battarij mocht iets langer mee gaan

Aug 2016
1
2