Samsung U28H750

Samsung U28H750
alaScore 92

15 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung U28H750. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Monitors. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Monitors krijgt de Samsung U28H750 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Consumenten review (bol.com)

Heb er 3 gehad alle 3 terug gestuurd

 

Super mooi en scherp beeld in 4K ook perfect voor de ps4 pro maar wanneer het beeld zwart word zijn er witte flekken zicht baar langs de randen van het scherm

volle kleuren ; 4k ; super scherp ; qled ; 1ms

alleen hdmi 2 en display kan 4k ontvangen ; witte flekken langs de rand bij zwart beeld ; tn paneel

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Prachtig kwalitatief UHD monitor

 

Super mooi beeld, zelfs in Full HD. Wel wat korrelig soms in FHD maar 4K is prachtig met HDR actief. Wel vast beeld en dus geen pivot voet of kantelen mogelijk.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Okt 2017