LG 27MU67

alaTest heeft 60 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG 27MU67. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Monitors. Gebruikers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prijs, afmetingen, betrouwbaarheid

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Monitors krijgt de LG 27MU67 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 60 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door (hardware.info)

LG 27MU67 review: 4K IPS met FreeSync

 

De 27MU67 is LG's eerste 27-inch Ultra HD IPS-monitor en het Koreaanse bedrijf maakt direct een zeer goede indruk.

De LG 27MU67 is op papier een veelbelovende monitor, met mooie specificaties en een mooie prijs. Gelukkig is hij dat ook in de praktijk. Hoewel hij wat spartaans oogt zit hij degelijk in elkaar en alle moderne aansluitingen die je verwacht, zitten...

Jul 2015

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

LG 27MU67 27-inch 4K ULTRA HD monitor

 

LG lanceert de 27MU67, een 27-inch IPS-game monitor met UHD-resolutie en AMD's FreeSync-technologie, die zorgt voort een perfecte synchronisatie van beelden.

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Goed

Goede bouwkwaliteit ; Weinig/geen input lag ; Kleuren

touch knoppen

Mei 2016

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Geweldig scherm, mooie kleuren, nette bouwkwaliteit. Backlight is wel goed zichtbaar op het moment dat de monitor op zwart staat. Monitor is goed te verstellen. Switchen van input zou makkelijker kunnen

Kleuren ; Prijs ; Bouwkwaliteit

Backlight ; Bediening

Mar 2016

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Ik ben best wel onder de indruk van deze monitor, alleen jammer dat hij er zo "lomp" uitziet. Ook vond ik de helderheid wat te laag, terwijl de uniformiteit uitstekend is.

Uitstekende kleuren ; Mooi contrast ; Goede uniformiteit

backlight bleeding ; Dikke bezel ; IPS Glow ; Helderheid kan beter

Mar 2016

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

De overstap gemaakt naar UHD en twee van deze schermen gekocht. Wilde graag IPS en heb uiteindelijk voor dit scherm gekozen van wegen de goede prijs. Voordeel voor mij was ook de HDMI 2.0 zodat ik apparaten in UHD op 60fps kan draaien. Meeste schermen...

UHD ; IPS ; Makkelijk te verstellen, ook op hoogte ; HDMI 2.0 ; Goede prijs voor een 27" IPS UHD ; Fabrieks gekalibreerd

Dikke bezel ; Windows niet geoptimaliseerd voor UHD waardoor de schermen nog niet helemaal tot hun recht komen

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Dit scherm van LG heeft een 4K resolutie, wat zeker merkbaar is als je van een 'standaard' resolutie monitor overstapt. Helaas vertoonde mijn exemplaar onacceptabel veel backlight bleed. Ik vind dat voor die prijs het scherm van goede kwaliteit behoort...

Aantrekkelijke prijs ; Stevig ; 4K ; Niet onnodig veel poorten

Backlight bleed!

Dec 2015

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Na het lezen van wat posts over de LG 27MU67 kwam ik tot de conclusie dat dit de tijd was om over te stappen op een UHD scherm. Dit scherm heb ik nu even gebruikt en ik wilde graag mijn bevinden met jullie delen ookal heb ik hem zo kort.

AH-IPS technology ; UHD 3840 x 2160 ; Bouwkwaliteit ; Goed verstelbaar ; 10bit (8bit + A-FRC) Kleuren ; Fabrieks Kalibratie ; Prijs/kwaliteit/pristatie verhouding ; AMD Freesync + Black Stabilizer (goed voor donkere games)

Zwart waarde ; Dikke rand rondom het scherm ; UHD nog niet ondersteund door alle software ; Black Stabilizer (slecht voor de kleur kwaliteit)

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

LG 27MU67-B Zwart

 

Na het lezen van wat posts over de LG 27MU67 kwam ik tot de conclusie dat dit de tijd was om over te stappen op een UHD scherm. Dit scherm heb ik nu even gebruikt en ik wilde graag mijn bevinden met jullie delen ookal heb ik hem zo kort.

AH-IPS technology ; UHD 3840 x 2160 ; Bouwkwaliteit ; Goed verstelbaar ; 10bit (8bit + A-FRC) Kleuren ; Fabrieks Kalibratie ; Prijs/kwaliteit/pristatie verhouding ; AMD Freesync + Black Stabilizer (goed voor donkere games)

Zwart waarde ; Dikke rand rondom het scherm ; UHD nog niet ondersteund door alle software ; Scherm is al beschikbaar maar de software staat nog niet online ; Black Stabilizer (slecht voor de kleur kwaliteit)

Intro Ik was eigenlijk nog niet van plan om over te gaan naar UHD maar toen ik een post had gelezen van de LG 27MU67 wilde ik deze toch wel graag ivm de prijs prestaties. Dit zou namelijk ook gelijk mijn 3 scherm worden waardoor ik dus ook gebruik zou...

Aug 2015

Consumenten review (bol.com)

LG Monitor 4K

 

Hele mooie monitor met fantastisch goed beeld,makkelijke instellingen.s' avonds besteld,andere dag binnen.

Jul 2016
1
2