BenQ XL2730Z

We hebben 13 expert reviews en 166 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 81/100 en gebruikers met 82/100. De gemiddelde review datum is 2016-01-24. We hebben deze reviews vergeleken met 439732 reviews van andere Monitors. De alaScore™ voor dit product is 93/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-09-25.

Review analyse

(Gebaseerd op 179 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 41 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (138)

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ Zowie XL2730 Rood, Zwart review door Ramkoe

 

Prijs kwaliteit ; 144Hz ; Handige menuknoppen ; Handvat ; USB 3.0 hub ; Anti krashoes ; Kabels toegevoegd

Kijkhoek ; Slecht ingesteld out of the box ; Lelijk kuiltje voor accessoire ; Onhandige headphone haak

De BenQ XL2730, is een prima scherm de prijs kwaliteit verhouding is wat je er van kan verwachten. Dit scherm is goed maar er is ruimte voor verbetering.

Mei 2017

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ XL2730Z Rood, Zwart review door b.vanderploeg

 

Zeer makkelijk in elkaar te zetten. ; In hoogte verstelbaar. ; 144HZ en Free-Sync. ; Verschillende pre-sets met afstandsbediening. ; Van goede kwaliteit. ; FPS pre-set werkt goed.

Prijs ; Met een R9 290 veel tweaken om 144Hz te krijgen ; Onduidelijk of Free-Sync al werkt.

Mijn oude Flatron van LG een E2240t-PN werd me te klein. Ik speel graag online shooters en voor mijn werk heb ik vaak meerdere applicaties openstaan. 'Wel heel duur' is vooral wat je leest op de verschillende fora. Maar is duur ook te duur?

Feb 2015

Consumenten review (tweakers.net)

BenQ XL2730Z Zwart

 

Mijn oude Flatron van LG een E2240t-PN werd me te klein. Ik speel graag online shooters en voor mijn werk heb ik vaak meerdere applicaties openstaan. 'Wel heel duur' is vooral wat je leest op de verschillende fora. Maar is duur ook te duur?

Zeer makkelijk in elkaar te zetten ; In hoogte verstelbaar ; 144HZ en Free-Sync ; Verschillende pre-sets met afstandsbediening ; Van goede kwaliteit ; FPS pre-set werkt goed

Prijs ; Met een R9 290 veel tweaken om 144Hz te krijgen ; Onduidelijk of Free-Sync al werkt

Al een tijd wilde ik een nieuw scherm. Mijn eisen waren 27-inch, 144hz en minimaal een resolutie van 1920*1080. Ik stond op het punt om een scherm aan te schaffen tot ik hoorde van Free-Sync. Hiermee kon het scherm dynamisch het aantal Hertz op en...

Feb 2015

Consumenten review (bol.com)

Duur maar waard!

 

Ik heb bijna 2 jaar geleden deze monitor gekocht en ben vanaf de eerste seconde er heel tevreden mee.Net een paar dagen voordat mijn garantie verliep problemen gekregen met het paneel wat erin zit. Heb deze opgestuurd ter reparatie en heb vandaag een...

144hz ; de 1ms input lag (door tn paneel) ; 1440p ; amd freesync (als je een amd kaart hebt)

duur in aanschaf ; tn paneel (ipv ips)

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Precies wat ik wou

 

In orde bezorgd! Wel te laat toegekomen. Perfect wat ik verwachte en nodig had.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Hoge prijs ; laat bezorgd

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“makelijk te gebruiken”

 

heb dit product al 1jaar ingebruik en het bevalt me prima geen opmerkingen om op te merken

easy te gebruiken ; 1ms repsons time ; goeie prijs ; nette beeld ; strak design

geen

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Extreme aanrader voor fps gamers, natuurlijk ook voor andere”

 

Een ideaal monitor voor te gamen.

144Hz gewoon zalig voor fps games ; 1440p beeld kwaliteit superb ; Black equalizer +++++ ; Freesync werkt uitstekend.

Voor deze prijs geen 3D

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader”

 

Goed scherm

1ms ; 144hz ; 2k

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs”

 

Playstation spellen worden zéér

144Hz ; USB ; 1ms ; Blauw filter

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“voldoet aan de norm”

 

het eerste scherm dat zonder productfouten bij mij binnenkwam.

Jan 2017