BenQ PD3200U

BenQ PD3200U
alaScore 94

13 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor BenQ PD3200U. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over de afmetingen.

betrouwbaarheid

vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de BenQ PD3200U een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gruwelijk!”

 

Gewoon gruwewlijk voor de prijs! Als je een content editor bent, is dit zeker een aanrader.

4k beeld, goede kleur weergave ; Groot ; Overzichtelijk ; Strak design ; Kwaliteit

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Oke, geen imac, maar vergelijkbaar, perfect beeld .”

 

Beeldkwaliteit perfect na calibratie ( spyder +++ ) hele goede monitor.tot nu toe geen minpunten.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Minimale standaard in de 32" categorie”

 

Eindelijk een 32Inch scherm die voldoet aan mijn hoge eisen. Ik heb veel schermen geprobeerd en heb ervaren dat goedekopere 32" schermen niet de kwaliteit geven die je bijvoorbeeld ziet op een scherm van Apple. Dit komt door de IPS Panel technologie,...

Inkijkhoek is goed! ; Bediening / Instellen ; Groot ; Goedkoopste optie in zijn klasse

Buitenrand is wat dik ; Geen glasplaat ; Onderkant kan beschadigen bij verticaal draaien scherm

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“niet kopen als je als designer met een mac werkt”

 

Slecht, op macbook blijft hij bij gebruik van het adobe pakket ( in combinatie met mac os 10 om de zoveel seconde een maar milliseconde op zwart gaan. redelijk waardeloos voor zo'n dure monitor

blijft flikkeren bij adbe gebruik

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima hoge kwaliteits monitor”

 

Prima kwaliteit monitor goed voor basic PS4 gaming en werk

goede kijkhoek ; snelheid voor PS4

de schroef gaatjes (m4) voor muurbeugel zijn te klein voor standaard VESA montage schroeven (m6,m8)

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“100% tevreden”

 

Werkt perfect met USB-C kabel, blue light filter is goed voor de ogen, erg goed beeld.

Goede beeldkwaliteit ; Blue light filter ; Makkelijk om te switchen tussen profielen

Nog geen gevonden

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Super beeldscherm, enige minpuntje is de voet. Groot scherm heeft ook een grote voet nodig.

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dikke vette aanrader!!!!”

 

Een fijne goede scherpe kleurechte monitor voor een prima prijs (in vergelijking met monitoren met zelfde specs van andere merken) Krijg je geen spijt van.

Prijs/kwaliteit ; Degelijk ; Perfecte kleuren ; Makkelijk in hoogte verstelbaar

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie monitor! Niet goedkoop maar lost alle verwachtingen in”

 

Doet wat je verwacht van dergelijk toestel

Mooie monitor met sublieme beeldkwaliteit. Een aanrader voor cad/cam en veel mee

Tweede monitor die ik koop in de reeks en tot op heden geen tekortkomingen gevonden.

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer goede monitor voor grafisch werk”

 

Een uitstekende monitor met zeer goede kleurweergave. Plug and play. Pluspunt is de eco mode: een sensor die het scherm automatisch in slaap modus zet op het moment dat je je werkplek verlaat (en weer aan zet als je terug komt).

weergave ; kleur ; eco mode

Aug 2017
1
2