BenQ PD2700Q

BenQ PD2700Q
alaScore 92

10 reviews

Sep 2018

  • Negatief

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor BenQ PD2700Q. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de prijs zeer.

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de BenQ PD2700Q een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 8 van 8 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Erg fraaie weergave van o.a. foto's in hoge resolutie

 

RGV6ZSBtb25pdG9yIGJldmFsdCB1aXRzdGVrZW5kLiBJayB3aWxkZSBlZW4gbW9uaXRvciBtZXQgZWVuIHJlc29sdXRpZSB2YW4gdmFuIDI1NjAgeCAxNDQwLiBNZXQgbmFtZSBmb3RvJ3Mgd29yZGVuIGVyZyBmcmFhaSB3ZWVyZ2VnZXZlbiBlbiB6aWpuIGJlZHVpZGVuZCBzY2hlcnBlciBkYW4gbWlqbiB2b3JpZ2UgbW9uaXRvciBtZXQgSEQtcmVzb2x1dGllICgxOTIwIHggMTA4MCkuIERlIG1vbml0b3IgaGVlZnQgdGV2ZW5zIHZlZWwuLi4=

RnJhYWllIHdlZXJnYXZlIHZhbiBvLmEuIGZvdG8ncyA7IFZlZWwgYWFuc2x1aXRtb2dlbGlqa2hlZGVuIDsgSG9nZSByZXNvbHV0aWU=

QmVkaWVuaW5nc2tub3BwZW4gYWFuIGFjaHRlcnppamRlIHZyYWdlbiBnZXdlbm5pbmc=

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede beeldkwaliteit. Brede rand minder strak”

 

Gekocht voor fotobewerking. Na kalibratie voldoende voor hobby fotografie

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“perfect.”

 

Een vortreffelijk beeldscherm, die ik al veel en veel eerder had moeten aanschaffen. Eindelijk een goed beeld van het beeld!!

Feb 2018

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

De pluspunten van dit computeraccessoire vind ik: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit Maar wat ik jammer vind: Hoge prijs

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Hoge prijs

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Ideale allrounder

 

Mooi formaat van scherm voor wie dichtbij aan zijn bureau zit, mooie kleuren zowel voor gewoon gebruik als voor fotobewerking

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; ideale resolutie

Kwetsbaar

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit computeraccessoire. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer mooie kleuren en contrasten, wat een topper!”

 

Hier ben ik nu tevreden mee. Pro: Super gemakkelijk te monteren en in te stellen. Qua kleuren en contrast hoef je niet direct te kalibreren want die staan meteen goed. Verder heb je nog keuze tussen verschillende presets. Het gebruiken van het menu...

fabrieksinstellingen staan al goed ; makkelijk in te stellen ; keuze uit verschillende goede presets ; HDMI kabel meegeleverd ; Blue light filter

76hz enkel bij lagere resolutie ; geen displayport meegeleverd

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“zeer goede beeldkwaliteit”

 

Niet alleen het beeld kan op vele manieren aangepast worden (o.m. aanpassen vh schadelijke blauwe licht), ook het scherm zelf kan op alle mogelijke manieren gedraaid, gekanteld en omhoog of omlaag geschoven worden. Een topproduct met één nadeel : de...

Uitstekende beeldkwaliteit ; Veel aanpassingsmogelijkheden

knoppen van de schermmenu's staan aan de achterzijde

Feb 2017