BenQ EW2775ZH

BenQ EW2775ZH
alaScore 92

45 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor BenQ EW2775ZH. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Monitors. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer.

prijs, betrouwbaarheid, vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Monitors krijgt de BenQ EW2775ZH een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 37 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review (coolblue.nl)

“voordelig werkpaardje”

 

Mooi rustig beeld, iets helderheidsverschil zo op het blote oog, maar voor kantoorwerk en wat incidentele plaatjes/filmpjes meer dan uitstekend. Goed contrast ook dicht bij het raam. Speakers natuurlijk klein maar bruikbaar voor werkgebruik, om muziek...

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima product voor een scherpe pr”

 

mooi beeld, smalle rand

smalle rand

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Hiermee maak je je setup compleet!”

 

Het is een topscherm lekker gamen of een beetje relaxen met een video aan op een groot scherm!

Mooi uiterlijk ; Mooie kwaliteit (geen pixels) ; Lekker groot

Heb ik niet eigenlijk

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“value for money”

 

best choice for the use I need it ot.

value for money

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top monitor”

 

zeer scherp beeld en hele dunne randen als je er meer als 1 hebt sluiten ze mooi op elkaar aan.

mooi groot ; dunne randen ; scherp beeld

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaat voor weinig”

 

Op zoek geweest naar een 24" maar dat bleek uiteindelijk net even te klein. Deze 27" voldoet fantastisch, tel daar ook nog eens even bij op dat het apparaat ook is voorzien van een blue-filter om schadelijk straling voor je ogen tegen te gaan. Vereder...

Zuiver beeld ; Goed kantelbaar ; HDMI kabel meegeleverd ; HDMI aansluiting 2x ; VGA 1X

Onduidelijke kantelinstructie

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super scherm voor eerlijke prijs”

 

Dit scherm bevalt prima. Het installeren en aansluiten ging heel gemakkelijk. Er zijn veel mogelijkheden om het beeld precies af te stemmen naar ieders wens.

Superscherp beeld ; Dunne randen ; Goede prijs/kwaliteitverhouding

HDMI kabel is iets te kort

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

met een BENQ monitor ben je de bink!

 

super mooie monitor met zeer goede beeldkwaliteit en veel mogelijkheden

Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel goede koop!”

 

Lekker groot scherm maar niet kolossaal; mooi design.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zou hem aanbevelen!!”

 

Bevalt uitstekemd zeker gezien de scherpe prijs

Kleine rand langs scherm fraai ; Veel verschillende aansluitmogelijkheden

Voet is wat laag

Jan 2018