AOC G2460PF

alaTest heeft 310 reviews verzameld en geanalyseerd voor AOC G2460PF. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 89/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 65/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 310 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 66 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (244)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Very guud”

 

Zeer goede monitor

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige monitor”

 

Hele lage input lagg en 144hz

144hz ; Freesync ; Verstelbare stand

Beeldkwaliteit ziet er washed out uit, Andere monitor heeft betere kleuren.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima 144Hz monitor.”

 

Dit is een prima budget 144Hz scherm voor gamen. Met slechts wat kleine tweaks aan je kleurinstellingen zul je ook weinig missen ten opzichte van een IPS scherm.

Vloeiend beeld ; Mooi statief ; Benodigde kabels meegeleverd (DP, DVI-S, VGA voor de ouderwetse mensen)

Mijn ogen zijn nu verwend geraakt

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niet twijfelen, kopen”

 

Scherm is tip top, enigste nadeel vind ik de display poort kabel, is niet van beste kwaliteit blijft niet goed in GPU zitten, ze zouden beter dvi kabel meegeven om 144HZ over te brengen.

prijs/kwaliteit ; hdm/display poort/ vga kabel meegeleverd

displaypoort kabel is niet echt van hoog kwaliteit ; geen dvi kabel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi scherm voor een mooie prijs”

 

144 hz maakt echt een verschil

Veel kabels erbij geleverd

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed budget beeldscherm”

 

Goed voor FPS games, alleen je de kleuren zijn wat minder.

144hz ; 1ms response tijd

Kleuren zijn niet heel levendig ; Is standaard heel erg fel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs/Kwaliteit uitstekend”

 

Scherm en voet zijn makkelijk in elkaar te zetten. Stevige voet waardoor stabiliteit goed is. Verschillende kabels meegeleverd. Zeer goed prijs/kwaliteit

144Hz ; Stevige voet ; Eenvoudig in mekaar te steken

Kleuren moet ingesteld worden

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“ik ben heel tevreden over de monitor.”

 

ik speel heel de tijd games en ik heb heen enkel probleem dus het is zeker een aanrader voor gamers. en voor netflix is het nog toffer de kleuren zijn prachtig.

veel moglijkheden ; je hebt veel usb poorten en andere zoals AUG,hdmi,DVI,VGA,... ; je kan ook het scherm draaien naar recht je kunt het naar boven doen naar benend je kunt het ook verticaal plaatsen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor gamen, kleuren zijn niet heel duidelijk.”

 

De monitor ziet er goed uit en staat stevig. Ik heb nog geen last gehad van wiebelen. Een probleem waar ik nog steeds mee bezig ben, een week na aankoop, is het instellen van de kleuren. Na het aansluiten waarde de kleuren erg 'overbelicht'. Voor de...

144 hz ; Stevige voet

Overbelicht beeld

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima scherm voor de prijs”

 

Prima scherm voor de prijs

Meerdere manieren verstelbaar ; Scherp helder beeld

Ingewikkeld menu

Jan 2018

Product Specifications

Beeldscherm

Beeldscherm:LCD
Beeldscherm, aantal kleuren:16.78 miljoen kleuren
Beeldschermdiagonaal:61
Beeldverhouding:16:9
Contrast ratio (dynamisch):80000000:1
Digitale horizontale frequentie:30 - 160
Digitale verticale frequentie:50 - 146
Display technologie:TN
Frequentiebereik horizontaal:30 - 83
Frequentiebereik verticaal:50 - 76
Grootte beeld (horizontaal):53,1
Grootte beeld (verticaal):29,9
HD type:Full HD
HDCP:Ja
Helderheid:350
Helderheid (typisch):350
Kijkhoek, horizontaal:178
Kijkhoek, verticaal:170
Ondersteunde grafische resoluties:1920 x 1080 (HD 1080)
Oorspronkelijke beeldverhouding:16:9
Pixel pitch:0,271 x 0,271
Resolutie:1920 x 1080
Responstijd:1
Schermdiameter in centimeters:61
Soort paneel:TN
Typische contrastverhouding:1000:1

Certificaten

Certificering:TCO 6, TUV-GS, TUV-Bauart, CE, FCC, EAC, PVC/BRF Free, ISO, Certified Production, RoHS compliant, EUP complient, Reach compliant
Energy Star-certificaat:Ja
EPEAT compliance:Goud

Design

Kleur van het product:Zwart
Markt positionering:Gamen

Eisen aan de omgeving

Luchtvochtigheid bij opslag:5 - 93
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf:10 - 85
Temperatuur bij opslag:-25 - 55
Temperatuur, in bedrijf:0 - 40

Energie

AC invoer frequentie:50/60
AC invoer voltage:110-240
Stroomverbruik (in standby):0,31
Stroomverbruik (indien uit):0,22
Typisch stroomverbruik:22,7

Ergonomie

Aan/uitschakelaar:Ja
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot:Nee
Draaibaar:Ja
Hoek schuine stand bereik:-5 - 22
Horizontaal draaibaar:-165 - 165
In hoogte verstelbaar:Ja
kantel aanpassingen:Ja
Pivot hoek:-45 - 45
Plug and play:Ja
Scharnier:Ja
VESA-montage:Ja

Gewicht en omvang

Breedte apparaat (met standaard):565,4
Diepte apparaat (met standaard):244,6
Gewicht:6,54
Hoogte apparaat (met standaard):393,6

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels:AC, Audio (3,5 mm), DisplayPort, DVI, USB, VGA

Multimedia

Aantal luidsprekers:2
Geïntegreerde TV tuner:Nee
Gemiddeld vermogen:4
Ingebouwde camera:Nee
Ingebouwde luidsprekers:Ja

Overige specificaties

Beeldscherm:LCD

Poorten & interfaces

Aantal DisplayPorts:1
Aantal HDMI-poorten:1
Aantal USB Type-A downstream-poorten:4
DVI-poort:Ja
Hoofdtelefoonuitgangen:1
Versie USB-hub:USB 2.0
VGA (D-Sub)poort(en):1

Technische details

Automatisch uitschakelen:Ja

Verpakking

Breedte verpakking:693
Diepte verpakking:187
Gewicht verpakking:8,55
Hoogte verpakking:423