Xiaomi Mi 6

alaTest heeft 42 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 6. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de afwerking zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, batterij, vormgeving, afwerking

connectiviteit, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 6 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 42 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Arnoud Wokke (tweakers.net)

Xiaomi Mi 6 - Compacte Chinees met dubbele camera

 

De Xiaomi Mi 6 is, net als elke telefoon van de Chinese fabrikant, geen telefoon die je iedereen moet aanraden. De 4g-ondersteuning is niet volledig en het bereik op het snelste mobiele netwerk is beperkt. Ook ontbreekt de 3,5mm-aansluiting, waardoor...

Prima accuduur ; Vlotte software ; Vermoedelijk lange support van fabrikant ; Dualsim ; Relatief lage prijs

Geen volledige 4g-support ; Geen 3,5mm-aansluiting

Jul 2017

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Mi6 smartphone

 

Xiaomi smartphones : Xiaomi zal binnenkort haar nieuwe 2017 vlaggenschip model smartphone introduceren. Nu zal je misschien denken; Wie? Xiaomi weet echter gestaag een steeds groter marktaandeel te veroveren. De Chinese fabrikant is 's werelds 5de...

Mar 2017