Wileyfox Spark Plus

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Wileyfox Spark Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afwerking, scherm, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Wileyfox Spark Plus een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Wileyfox Spark+ review: goedkoop Cyanogen-toestel maakt indruk

 

De Wileyfox Spark+ is de opvolger van de Wileyfox Swift, die vorig jaar hoge ogen gooide. Weet ook dit budgettoestel te overtuigen? Je leest het in deze Wileyfox Spark+ review.

Met de Spark+ levert Wileyfox opnieuw een degelijk budgettoestel af met maar weinig zwakke plekken. Zo zijn de prestaties in orde, is het scherm prima en maken de camera’s scherpe foto’s. De grootste troef van de telefoon is echter Cyanogen OS, dat een...

Consumenten review (gsminfo.nl)

Wileyfox Spark Plus

 

- Werkt goed; - Snel; - Heeeel veel voor weinig; - is te vergelijken met de huawei p8 lite; - top kwaliteit; - mooi gebouwd

- De voorcamera. Foto's maken gaat prima, maar videos echt helaas niet. (Geen licht)

Dec 2016