Nokia 7 Plus

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nokia 7 Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

vormgeving, scherm, afmetingen, prijs, afwerking

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Nokia 7 Plus een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Nokia Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (22)

Expert review door : Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

Nokia 7 Plus preview: high-end functies, midrange prijs

 

Fraai ontwerp; Android One; Goede accu; Veelbelovende dubbele camera

Materiaalgebruik niet zo premium; Niet waterdicht

De Nokia 7 Plus is dan wel geen echte high-endsmartphone, hij scoort wel op alle vlakken voldoende of meer dan dat. Hij ziet er goed uit, is stevig, heeft fijne software en presteert zowel qua batterij als qua snelheid prima. En hij slikt ook nog twee...

Jan 2018

Expert review door : Dries Cludts (techpulse.be)

Nokia 7 Plus review: de nieuwe prijs-kwaliteitkraker is opgestaan - TechPulse

 

HMD Global trekt volledig de kaart van Android One en zet met de Nokia 7 Plus een smartphone in de markt die heel wat in zijn mars heeft voor zijn prijs.

Degelijke bouwkwaliteit ; Snelle prestaties ; Uitstekende batterij ; Goede camera ; Android One

Geen optische beeldstabilisatie

HMD Global heeft op korte tijd de merknaam Nokia weer op de kaart gezet en relevant gemaakt. Met de Nokia 7 Plus bewijst het dat dat niet ten onrechte is.

Apr 2018

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Een beest!

 

VG9wZGluZyEgR3Jvb3Qgc2NoZXJtLCBzbmVsLCBlZW52b3VkaWdlIHN0cnVjdHV1ciBpbiBkZSBiZWRpZW5pbmcuIFZvb3IgdnJvdXcgZ2Vrb2NodCwgemVsZiBlZW4gR2FsYXh5IFM3IGVyZ2UsIG1hYXIgYmVuIHN0aWVrZW0gZWVuIGJlZXRqZSBqYWxvZXJzISBDYW1lcmEgbWFha3QgbW9vaWUgZm90bydzLi4uIFZvb3IgZGl0IGdlbGQgYmVuIGplIHNwZWtrb3BlciE=

U2NoZXJtIDsgU25lbGhlaWQgOyBCYXR0ZXJpaiA7IENhbWVyYSA7IEhvZXNqZSBiaWpnZWxldmVyZA==

Tm9nIG5pZXQgb250ZGVrdA==

Apr 2018