Motorola Moto X4 / Motorola Moto X (2017) / Motorola Moto X (4th gen.)

alaTest heeft 70 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto X4 / Motorola Moto X (2017) / Motorola Moto X (4th gen.). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de GPS-navigatie. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, prestaties, camera, prijs, betrouwbaarheid

GPS-navigatie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto X4 / Motorola Moto X (2017) / Motorola Moto X (4th gen.) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 70 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 40 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (31)

Expert review door: Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto X4 smartphone

 

Nieuwe Motorola Moto smartphones : Motorola heeft een pers uitnodiging verstuurd voor een evenement dat op 21 juni 2017 plaatsvindt in Brazilië. Opnieuw zal Motorola een nieuwe Moto smartphone uitbrengen, hoewel het op dit moment nog onduidelijk is om...

Een ander duo die nog altijd verwacht wordt is de Moto E4 en E4 Plus, deze smartphones zijn reeds in april 2017 in een benchmark test verschenen, de E4 Plus zal vermoedelijk over een batterij van maar liefst 5.000 mAh beschikken.

Jun 2017

Expert review door: Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto X 2017 model

 

Lenovo Motorola Moto X 2017 smartphone : Ruim een maand geleden introduceerde Lenovo de Motorola Moto G5, een leuke middenklasse smartphone met een interessant prijskaartje. Op korte termijn zal daar de Moto X 2017 aan toegevoegd worden, een Android...

Één van de hoogtepunten van de Motorola Moto X 2017 is de Dual Camera, zagen we deze vorig jaar nog uitsluitend in premium smartphone modellen, in 2017 zullen we ook middensegment smartphones gaan zien met een dubbele camera. De Moto X 2017 lijkt over...

Apr 2017

Expert review door: Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

Motorola Moto X4 preview: stijlvolle midranger

 

Mooi waterdicht ontwerp; Dubbele camera; Schone Androidsoftware

Camerakwaliteit op het eerste gezicht niet top; Aan de dure kant

De Motorola Moto X4 kost €379 en dat is niet niks voor een middensegmenter. Voor minder geld kun je een heleboel vergelijkbare toestellen krijgen. Neem bijvoorbeeld een Huawei P10 Lite of Samsung Galaxy A5 2017. Toegegeven, die zijn wat ouder, maar...

Jan 2017

Expert review door: Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Eerste indruk: Motorola Moto X4 is meer van hetzelfde

 

Ook Lenovo is dit jaar aanwezig op IFA 2017 met onder meer een nieuwe smartphone. De Motorola Moto X4 lijkt een prima midranger te zijn, maar echt onderscheidend is het toestel niet.

De Motorola Moto X4 is een degelijke midranger met een fraai design, vlotte hardware en soepele software. Ook is het netjes dat Lenovo de smartphone voorziet van een dubbele camera, iets wat we steeds vaker tegenkomen in deze prijsklasse.

Consumenten review door: Jochen Bessemans (coolblue.nl)

“Echt een aanrader en zelfs S8 gebruikers zijn haast jaloers.”

 

Toptoestel met topdesign!

Jan 2018

Consumenten review door: Dimi79 (bol.com)

Goed telefoontje

 

Super leuke telefoon juist de batterij gaat niet zo lang mee als mijn vorige de Z play 32gb

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Jan 2018

Consumenten review door: Shakira pestka (coolblue.nl)

“Goed hoesje met mooi design en handig”

 

Het is een stevig hoesje waar je gsm niet rap in kapot gaat (denk ik toch ,bij mij en vrienden in ieder geval niet

Je kunt vanachter een clipje openen en u hoesje met gsm er tegen leunen ; Mooi zfgewerkt ; Camera vanachter blijft proper

Jan 2018

Consumenten review door: Shakira pestka (coolblue.nl)

“Goed hoesje met mooi design en handig”

 

Het is een stevig hoesje waar je gsm niet rap in kapot gaat (denk ik toch ,bij mij en vrienden in ieder geval niet

Je kunt vanachter een clipje openen en u hoesje met gsm er tegen leunen ; Mooi zfgewerkt ; Camera vanachter blijft proper

Jan 2018

Consumenten review door: Shakira pestka (coolblue.nl)

“Voor de prijs is het een geweldige gsm”

 

Mij bevalt het wel,omdat het al een sterk scherm heeft dus niet rap kapot gaat,de snelheid,de resolutie van het scherm en dat hij waterdicht is

Lange batterijduur en rap opgeladen ; Goede kwaliteit(scherm,..) ; Waterdicht

Camera vanachter wordt rap vuil. Optelossen met een folie ; Bij het uitschakelen ziet je een rode schein die erbniet zou moeten zijn(valt niet neig op)

Jan 2018

Consumenten review door: Shakira pestka (coolblue.nl)

“Voor de prijs is het een geweldige gsm”

 

Mij bevalt het wel,omdat het al een sterk scherm heeft dus niet rap kapot gaat,de snelheid,de resolutie van het scherm en dat hij waterdicht is

Lange batterijduur en rap opgeladen ; Goede kwaliteit(scherm,..) ; Waterdicht

Camera vanachter wordt rap vuil. Optelossen met een folie ; Bij het uitschakelen ziet je een rode schein die erbniet zou moeten zijn(valt niet neig op)

Jan 2018