Motorola Moto G6 Plus

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G6 Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

afmetingen, prestaties, batterij, prijs, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G6 Plus een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Arnoud Wokke (tweakers.net)

Moto G6 en G6 Plus - Smartphones tussen heden en verleden

 

De Moto G6 Plus is een complete smartphone voor zijn prijs. Hij heeft een glazen ontwerp. Dat oogt luxe, maar de achterkant is daardoor breekbaar en gevoelig voor vlekken; een hoesje is aan te raden. Gelukkig zit er een rubberen hoesje in de doos....

Prima scherm ; Goede accuduur ; Drie slots: twee simkaarten en uitbreidbare opslag ; Schone software

Achterkant breekbaar door glazen ontwerp

Mei 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto G6 Plus met slimme camera | LetsGoDigital

 

De nieuwe Moto G6 serie is aangekondigd. De Motorola G6 Plus is het nieuwe topmodel met een groot scherm, een dubbele camera en extra geheugen. Bovendien is de telefoon voorzien van een multifunctionele vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning.

Apr 2018

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus review

 

Twee broertjes, de Moto G6 en Moto G6 Plus. Ze lijken verdomd veel op elkaar maar het zijn net geen tweelingen. De Chinese smartphones bouwen voort op Motorola's succes van eerdere jaren om een nieuwe generatie neer te zetten.

De Moto G6 en Moto G6 Plus zien er allebei goed uit. De met glas bedekte achterkant zorgt voor een diepe glans en de camerabult op de achterkant vormt een leuke smiley. Met de processoren in de beide toestellen kom je en heel eind. De gemiddelde...

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Echte aanrader

 

TmEgMiBTYW1zdW5zIGVuIDIgU29ueSBzbWFydHBob25lcywgem9jaHQgaWsgZWVuIG5pZXV3ZSBzbWFydHBob25lLi5pbiBkZSB3aW5rZWwgYWFuZ2Vrb21lbiB3YXMgaWsgaGVlbCBhZmhvdWRlbmQgbmFhciBlZW4gTW90b3JvbGEuLi4gbW9lc3QgZWVuIFNhbXN1bmcsIFNvbnkgb2YgaVBob25lIHdvcmRlbi4uZGFjaHQgaWsuLi53ZSB3ZXRlbiBvb2sgYWxsZW1hYWwgZGFuIGJlbiBqZSBwbHVzIG1pbnVzIDcwMCBldXJvIGt3aWp0ISEgRGUuLi4=

R29lZGUgY2FtZXJhIDsgSGFuZGlnIGluIGdlYnJ1aWsgOyBHcm90ZSBhY2N1LCBvcGxhZGVuIHZhbiAwLTEwMCUgaW4gMSw1IHV1ci4gOyA2NGdiIGludGVybiBlbiA0IEdCIHJhbSA7IER1aWRlbGlqayBncm9vdCBzY2hlcm0=

Tm9nIG5pZXQgb250ZGVrdA==

Jun 2018

Consumenten review (gsminfo.nl)

Motorola Moto G6 Plus

 

Pluspunten:; -vingerprintscan; -gezichtsherkenning; -snelle processor in combinatie met 4 gb RAM; - 64 gb opslag is fijn, en mogelijkheid tot 128 gb SD-Kaart; - Opladen met USB-C; - Goeie camera met veel mogelijkheden; - Groot scherm

- Met batterij van 3200 mAh gaat hij redelijk snel leeg; -Niet water en stofdicht; Camera steekt ver van de rest van de body af.

Mei 2018

Consumenten review (gsminfo.nl)

Motorola Moto G6 Plus

 

Het is een snelle telefoon, met een groot haarscherp beeldscherm. Een erg mooi design en alles is erg overzichtelijk (het went snel).

De batterij is redelijk snel leeg, maar hij is wel binnen een half uur opgeladen met de turbooplader die erbij zit. De camera steekt wel redelijk ver uit, maar maakt zeer scherpe foto's.

Mei 2018