Motorola Moto G6 Play

Motorola Moto G6 Play
alaScore 95

41 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G6 Play. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de camera. De vormgeving is ook indrukwekkend.

batterij, prestaties, prijs, scherm, vormgeving

camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G6 Play een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto G6 Play budget smartphone | LetsGoDigital

 

De Motorola Moto G6 Play is de goedkoopste smartphone binnen de G6 line-up. De budget telefoon beschikt over indrukwekkende specificaties.

Apr 2018

Expert review door : Thomas Haenen (androidplanet.nl)

Motorola Moto G6 Play review: meer accu, iets minder kracht

 

Begin deze zomer bracht Motorola de Moto G6 en Moto G6 Plus uit, op de voet gevolgd door de Moto G6 Play. Maar wat doet dit model nou anders? Je leest meer over deze goedkope variant in onze Moto G6 Play review.

Budgetsmartphones zijn de afgelopen jaren ver gekomen, en dat is voor een groot deel aan Motorola te danken. Met de Moto G-reeks biedt de fabrikant toestellen die een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Deze Moto G6 Play is daar een uitstekend...