LG V35 ThinQ / LG V35+ ThinQ

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG V35 ThinQ / LG V35+ ThinQ. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De connectiviteit is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, camera, connectiviteit

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de LG V35 ThinQ / LG V35+ ThinQ een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle LG Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG V35 ThinQ een nieuwe premium smartphone | LetsGoDigital

 

De nieuwe LG V35 ThinQ toont bijzonder veel overeenkomsten met de onlangs geïntroduceerde LG G7 ThinQ, de smartphone zal dan ook voor een andere markt bestemd zijn.

Jun 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG V35 ThinQ smartphone specificaties gelekt | LetsGoDigital

 

Hoewel een introductie nog even op zich laat wachten, zijn er al veel specificaties bekend van de LG V35 ThinQ. Lees hier alle details aangaande het scherm, de camera, de audio en meer...

Apr 2018